Niania

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Witam serdecznie właśnie jestem na etapie poszukiwania niani dla mojej pociechy (13m-cy) i mam zatem pytanie do mam które maja opiekunkę do dziecka :)
Szukam opiekunki która będzie sie opiekowała u siebie w domu na ok.10 godz dziennie, z wyzywieniem (synek je praktycznie wszystko ) jak myślicie jaka stawka z godzinę pracy będzie w sam raz i dla mnie i dla niani ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Niania

ja bym stawiala na mame z dzieckiem. Naprawde fajne rozwiazanie. i wtedy wezmie mniej i dziecko ma towarzystwo. tylko akurat niania przyjezdza do mnie do domu. i place jej 6zł na godzine. a jej synek miesiac mlodszy od mojego
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

W sumie to nie ma znaczenia czy to będzie mama z dzieckiem czy sama niania ;)

a skad Pani jest?? moja siostra wlasnie zrezygnowala z niani, bo zwolnila sie z pracy. i naprawde bardzo fajna. jej syn ma jakos nie caly rok

tak a propo..przy takim układzie godzinowym-to chyba bardziej ustala się kwotowo sumę- a nie na godziny..no ale może się mylę... ;) napisz też gdzie mieszkasz bo czasem stawki się troszkę różnią w zaleznosci od lokalizacji

Witam. Jestem z suchanina ;) a co do stawki to raczej wolałabym rozliczać sie na godziny bo moze sie zdazyc np więcej godzin niż zakładałam (korki zakupy itp) wiec jak myślicie ile ?

a chcesz nianie od pon do piątku?? moja mama za prace po 8-9 godzin od poniedziałku do piątku dostawała 1500zł