Nic mi się nie chce (:

Straszne tj... brak pracy, dziecko, brak ochoty na cokolwiek... zamiast pouczyć się języków, iść gdzieś to nie mam ochoty... macie jakiś sposób?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nic mi się nie chce (:

Choć pracę mam, to i będąc na urlopie zamiast wypoczywać, cieszyć się zimą i feriami z dziećmi, to przeleżałem połowę ferii nic nie robiąc. Coś mnie dopadło (pierwszy raz w życiu), coś co nie pozwoliło zwlec szanownych czterech liter z łóżka, krzesła czy fotela. Udałem się do lekarza, zrobiłem pełną morfologię i okazało się, że 30% parametrów jest do d..y Idę w piątek jeszcze na kontrolę i rozmowę z lekarzem co dalej. Fakt trochę życia we mnie wstąpiło na nowo, ale to i tak nie jest to co było. Chwilowo zwalam to na zimę, krótkie dni i małą ilość słońca. Zobaczymy. Dziś choć trochę na siłę, ale wracam do sportu i idę pobiegać. Choćbym miał przejść cały trening to i tak ruszam się z domu. Tobie też polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

dzięki, właśnie ja też muszę się zmuszać do wszystkiego... może i u mnie to przez tarczycę, ale sam fakt to nie to co kiedyś było, mogłam góry przenosić, a teraz... może też poćwiczę. Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

znam to uczucie...rano wstaje i nic mi sie nie chce...do okoła prosi sie aby posprzatac a mi sie po prostu nie chce :(((
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

No to się przyłącze ,bo ja tak samo mam lenia do wszystkiego jak nigdy bo zawsze pełna chęci do roboty , trzeba jakieś wit brać bo to chyba przesilenie wiosenne .Nawet na rower mi się nie chce wsiąść a w mroźną zimę jeździłam .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Właśnie wróciłem z biegu. Brudny od błota, mokry od potu i zadowolony. Endorfiny zaczęły się przelewać uszami. Chyba wrócę do świata żywych szybciej niż myślałem. Powodzenia Ci życzę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tobie również Tomku :) a ja potańczyłam w rytm muzyki z 40 min po klikaniu z Tobą :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam to samo lenia nie samowitego. Dlatego trzeba się przestawić psychicznie od tego wszystko zależy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

dzis znow to samo...wstaje i nic sie nie chce...nawet prania nie chce sie robic bo musze zniesc je potem do suszarni

No to sie pochwale ,dzisiaj lenia brak ,wszystkie okna pomyte ,balkon też odzyskał blask ,pochowane zimowe szale ,wiosenne kurtki odświeżone ,koniec z ględzeniem za godzinę idę na rower.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

poczekaj troche az minie zima
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mi też się nic nie chce... i lekarka zleciła mi zbadać poziom wit. D... I wyszło, że mam mega niedobór :( Długo potrwa zanim go nadrobię... Także polecam Wam to zbadać.

Dół albo depresja, ja ze swoja walczą jak Tomek napisał, na sposób chemiczny, czyli prowokując organizm do wydzielania hormonu szczęścia. Życzę powodzenia.

no ja dziś sie wziełam do działania! :) pranie robie od 8

hej . A ogladaliscie może na necie ;Bartek Popiel .Poranny motywator?
Poprostu trzeba wyjsc z domu. Może na spacer . jestem z Gdyni Babie Doły moze ktoś zechciłaby razem ze mna na spacery po scieżce spacerowej iśc moje gg; 8018704/

A JA to na babich dołach mieszkałem najlepsza dzielnica
daleko od syfu gdyńskiego

kiedyś ktoś powiedział, że najlepiej odespać, nadwyżki potem same się zredukują, a być może pojawi się pomysł na coś do realizacji :)

Mnie też się nic nie chce. To chyba przesilenie wiosenne mnie dopadło, aleb po prostu jestem leniem :p http://www.pcts.pl

a ja od 3 dni jak Tomek biegam (no marszobieg).

myslalam ze mnie to zabije na reszte dnia (bo wrociulam z pracy o 2, wstalam o 7 i tak 3 dni z rzedu,) a tu mila niespodzianka - energia do samego wieczora ze kawy nie potrzeba. mieszkanie obrobione, u babci porzadki wiosenne zrobione szal w tramppkach -- i te delikatne zakwasiki ktore uwielbiam(w mysl zasady jezeli nic Cie nie boli to znaczy ze nie zyjesz ;))

A mis ie akurat z pojawieniem słońca i wyższych temperatur zachciało :)

Inne tematy z forum

Nie dochodzę (9 odpowiedzi)

Witam. Mam problem. Od pewnego czasu współżyje z partnerem. Uprawiamy seks dość często, ale ja...

Czy lubicie się malować i dlaczego? (44 odpowiedzi)

Zastanawia mnie to ponieważ jestem mężczyzną i nie lubię wymalowanych kobiet. Uważam, że takie...

Zmarszczki na czole (131 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?