Nie POLECAM !!!
Przerabiałam ostatnio za pośrednictwem tej firmy swoje meble kuchenne. Dlaczego nie polecam? Po pierwsze: koszty projektu miały zostać odliczone od ceny realizacji całego zadania - NIE ZOSTAŁY ODLICZONE.Po drugie: Pani "projektantka" brała miarę 2 a i tak po ostatecznym zmontowaniu wyszła mi szpara między szafkami 2,5 cm!!!!! Jak widać dobry sprzęt nie wystarczy - potrzeba też trochę wyobraźni. Po trzecie: kosztorys bardzo nie czytelny - na moim np. nie ma ilości uchwytów za które zapłaciłam - pewnie dlatego że zapłaciłam również za te które odzyskali z wymienianych szafek. Pani "projektantka robiąc projekt miała uwzględnić listwy narożne - powiedziała że uwzględniła- okazało się, że nie. Podwyższyło to oczywiście ostateczny koszt zamówienia. A CENA to już w ogóle przesadzona. Nie będę mówiła ile bo wstyd się przyznać!!! Jeśli chcecie z nich skorzystać to dobrze patrzcie im na ręce - bo później tylko niesmak pozostanie. Dodam tylko, że za te pieniądze miałabym pewnie wszystkie nowe meble. Co warto polecić - montażysta - człowiek rzeczowy i widać że zna się na robocie. To on to poskładał że w miarę wygląda.