Nie polecam. Byliśmy niedawno (jarmark), spodziewałam się że ceny będą podniesione, ale nie aż tak. Przed wybraniem się do restauracji sprawdziłam ceny menu na stronie, wybierając uprzednio lokalizacje na długim targu. Ceny były wyższe niż w innych miejscach, ale mimo to zarezerwowaliśmy stolik. Kelner przywitał nas słowami 'pierwsze słysze o jakiejs rezerwacji, nikt mi nie mowil' ale znalazło się miejsce. W menu ceny z kosmosu, jeszcze wyższe niż na stronie. Dodatkowo ze studenckiego menu nie można skorzystać (zawsze można było do godziny 17). Wstaliśmy i wyszliśmy do sphinxa do Madisona i zapłaciliśmy paredziesiąt złotych taniej. Sphinx pełen jest kruczków, żeby skorzystać z jakiejś promocji trzeba dokładnie przewertować regulamin, a i tak można się nabrać. Np oferta grillowe poniedziałki - tyskie 4,99. Kelner wzdycha i mówi że ta cena obowiązuje tylko jeśli się zamówi jedno z dwóch dań. Kelnerzy nieuprzejmi, nastawieni tylko na klientów zagranicznych. Szkoda, że ta knajpa aż tak się zepsuła.