Nie polecam. Szybciej sam załatwisz bezpośrednio w banku!

Wbrew zapewnieniom o rzetelności niestety zawiodłem się korzystając z ich doradztwa. Nie poczułem się jak Klient...niestety.
Po pięknej ofercie i zapewnieniom że sprawa jest bardzo prosta i że nie mam się czym martwić.Nagle stało się coś czego nie można nazwać serwisem. Każdorazowo kiedy otrzymywałem obietnicę o zwrotnej informacji telefonicznej, zmuszony byłem wydzwaniać i prosić o bieżące info w sprawach kredytu. Dla obsługującej mnie osoby moje nazwisko nie miało większego znaczenia ponieważ mylone było z innymi Klientami (mylenie dwóch spraw).Kiedy miałem otrzymać wiążącą informację , dostawałem ją z tygodniowymi opóźnieniami.Wspomnieć muszę że oferta prezentowana przez doradcę ostatecznie różniła się od oferty banku, co skutkowało obciążeniem konta operacjnego. Miało być za 0 zł, okazało się że miesięczna opłata to 10zł a słowa doradcy "moi Klienci mają zawsze darmowe konto" nie dotyczyło mnie, wydawałoby się Klienta owego doradcy.I nawet przyrzeczenia w tej kwestii stanęły na tym że osobiście musiałem stawić się w banku na rozmowie z Dyrektorem.Jedynie dzięki mojej reakcji udało mi się załatwić sprawę pomyślnie..Doradca (K.Sz) nie słucha Klienta! Ma tylko wizję zarobkową!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Nie polecam. Szybciej sam załatwisz bezpośrednio w banku!

W nawiązaniu do opinii jaką otrzymałem pozwolę sobie w kliku słowach ustosunkować się do niej.
Oferta cenowa przedstawiona niniejszemu klientowi była najlepszą i najbardziej dopasowaną do
jego możliwości z aktualnie obowiązujących na rynku. W trakcie trwania procesu kredytowego udało się nie tylko wynegocjować lepsze warunki cenowe od tych zaproponowanych, ale także przy dużym zaangażowaniu pracy i mimo trudności proceduralnych banku zrealizowaliśmy zwrot zaliczki. Monitorując na bieżąco postęp procesu kredytowego i jego zawiłości - bezproblemowo i bezkosztowo udało się przesunąć termin płatności transz. Dostępność moje osoby do dyspozycji klienta czy to telefonicznej czy mailowej była nieograniczona nawet w momencie spędzania wakacji z rodziną. Zgadza się – bank popełnił błąd – błędnie naliczając opłatę za
prowadzenie konta w przypadku gdy koszt tego konta powinien wynosić 0 zł. Po sprawdzeniu i z weryfikowaniu dokumentacji w banku cała sprawa została wyjaśniona a opłata została cofnięta.
Jeśli zaś opłata za konto 10,99 za mc-a – błędnie naliczona przez bank wg. klienta ma być moją wizją zarobkową to ….. po prostu brak słów by do tego się ustosunkować . W razie pytań służę pomocą pod tel: 515-210-305. pozdrawiam Karol Szafraniec
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1