Czuję się oszukana ofertą przedstawioną przez konsultantkę. Przede wszystkim ich test poziomujący nie przydzielił mnie do odpowiedniej grupy i chociaż dali mnie do grupy bardziej zaawansowanej, nadal czuję się niezadowolona, ponieważ mój poziom angielskiego w szkole jest wyższy. Na lekcjach nie są przeprowadzane zaplanowane zajęcia, tak więc gdy macie przerobić jakiś dział z podręcznika np. gramatykę na dany tydzień, nie spodziewajcie się przerabiania tego. Kolejnym dużym minusem są "zajecia multimedialne". Nic nie wnoszą, co wiecej testy są źle ocenianę (np. odejmują punkty gdy napiszesz it's zamiast it is chociaż lektor wypowiedział it is dość szybko, wypowiedzi bywają niezrozumiałe, tzn sprzęt u nich na miejscu dodaje s na koniec kazdego slowka i nie da sie zrozumiec czy jest to forma pojedyncza czy mnoga, czytanie ze zrozumieniem czy sluchania i pytania do tego to jest żart. Np. tekst o kobietach ktore glosno "stękają" odbijając pilke i zdanie ze niektorzy uwazaja to za oszukiwanie, a potem pytanie czy jest to oficjalnie uznawane za oszustwo. Skoro zaznaczono ze wiele graczek tak robi, to chyba nie może być.) Nie jest to miejsce rozwoju dla studentow.