Nie polecam nigdy w życiu nie dostałem tak dramatycznej pizzy

Pomyslałem sobie ze jeżeli jest nowa pizzeria to musze dać jej szanse przejadła mi sie juz pizza z tino dlatego postanowiłem spróbować jakie było moje zdziwienie gdy kierowca pojawił sie po 50min to jak na Obłuże niezły wynik:) ale cała reszta to już chyba kpina ciato gumowe sera praktycznie brak szynka to mielonka z ... piczarki smierdziały dosłownie na potwierdzenie mam filmik który umieszczam na you tubie bo płacenie za cos podobnego do pizzy powinno być karane. Zdecydowanie nie polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: Nie polecam nigdy w życiu nie dostałem tak dramatycznej pizzy

Hmmm dzisiaj również zamawiałem pizze z Torino i to nie pierwszy raz i nigdy nie narzekałem na jej jakość. Pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy to to że sam prowadzisz pizzerie i żal ci dupę ściska że ktoś jest lepszy od ciebie. Ja nie narzekam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pizzerii tej juz nie ma. W tym miejscu od niedawna jest nowa pizzeria &bistro t3rino. Nowy właściciel , nowe menu, nowi kucharze :)

Chciałabym zaprosić wszystkich do skosztowania przysmaków jakie przygotowują kucharze i pizzerzy w naszej pizzerii.

http://www.pizzat3rino.pl

tutaj znajdziecie co? gdzie? i za ile? :)

wkrótce ogłosimy konkurs !!! zapraszam do śledzenia wydarzeń na facebooku:
http://www.facebook.com/pages/Pizzeria-Bistro-T3-RINO/578267375533261
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

fajnie, że otworzyliście na nowo ale...ludzie, zero kreatywności!Patrzę na to nowe menu i ręce opadają. Dlaczego nie wymyślicie czegoś nowego, ciekawego? Dewolaj z frytkami, pizza, kebab i pierogi. No gratuluję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Klasycznie ale smacznie i zdrowo :) może jakieś propozycje i oczekiwania ? Chętnie wysłucham :) polecam pene szpinakowe :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0