Nie polecam nikomu
Kończę właśnie gimnazjum numer 5. Jestem szczerze oburzona tym, co dzieje się w tej szkole. Poziom nauczania - zależy od nauczyciela. Jest niewielu dobrych nauczycieli. Na uznanie zasługuje na pewno pani Anna od języka angielskiego. Nauczyciele obrzydliwie stronniczy. Dobre oceny dają tylko tym, których lubią. Możesz starać się ile wlezie, a i tak dostaniesz niższą ocenę, niż osoba mająca oceny takie same, a nawet gorsze, ale bardziej lubiana przez nauczyciela, mimo że wcale na tą ocenę nie zasługuje. To co się wyprawia w tej szkole jest żenujące. Nigdy nie spotkałam się z taką niesprawiedliwością, jak ta, z którą zostałam potraktowana. Nauczyciele bezczelnie obgadują i oczerniają za plecami. Poziom nauczanie również nie jest zbyt wysoki. Niezmiernie się cieszę, że już kończę to gimnazjum i nigdy nie będe musiała już oglądać fałszywych twarzy nauczycieli, którzy zaniżają oceny nawet na koniec gimnazjum. Nikomu nie polecam tej szkoły. Można ją podsumować trzema słowami: niesprawiedliwość, fałszywość i niekompetencja.