Nie polecam

Byłam w kilku klubach, od lat chodzę na fitness ale tak marnego poziomu instruktorów nie widziałam. Często są zmiany, dużo ludzi popołudniami, trzeba czekać na dostępnośc sprzętu i cena nie jest za bardzo przystępna.Z pewnościa przeniosę się do mojego starego klubu. Ten mnie w ogóle nie przekonał, do tego obsługa, która mówi, lepiej tu nie wracaj. W ogóle to nie jest potrzebne, jak ktoś nie chce pracowac, niech nie pracuje. Zastanówcie sie nad wyborem tego klubu!!!!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Nie polecam

Czy Pani aby na pewno mówi o tym samym klubie Calypso??? Ja uważam, że obsluga tam jest wyjatkowo miła i profesjonalna! I to nie tylko moje zdanie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Nie polecam

Naprawdę nie wiem o których instruktorach mowa? Sama jestem instruktorką, byłam w Calypso na "zwiadach"(cv też poszło ;-)) i o ile widzę nieco niedociągnięć w samym klubie, to akurat co do instruktorów fitness nie mam żadnych wątpliwości, sami profesjonaliści, zresztą większość pracował wcześniej w innych dobrych klubach. Napisz proszę o których konkretnie Ci chodziło, chętnie podyskutuję, bo na razie Twój wpis wygląda mi na kiepski zabieg konkurencji.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5