Nie polecam.
W poradni odbyłam w tamtym roku trzy godziny z panią psycholog, ponieważ nie odczułam żadnej chęci pomocy. Pani psycholog nie interesowała się tym, co mówię, nie zadawała pytań pomocniczych, zajmowała się kompletnie czymś innym. (Raz zwróciłam uwagę na jakiś szczegół w gabinecie, to później przez całą godzinę nawiązywała do tego, nie słuchając tego, co mam do powiedzenia.) Dobór godzin być może dobry dla osób, które uczą się na terenie, w którym znajduje się poradnia - ponieważ wtedy jest dobór godzin 8-15, dla osób z poza niestety nie, a i godzina którą się wybierze na początku nie może ulec zmianie (ponieważ inne terminy i tak są już zajęte). Dzisiaj chciałam wrócić, mimo początkowej niechęci, jednakże pani po drugiej stronie słuchawki odesłała mnie z kwitkiem, gdy dowiedziała się, że nie chodzę do ich liceum (jakoś wcześniej im to nie przeszkadzało). Oferta wydaje się być ciekawa, ponieważ ma za zadanie pomóc innym, jednakże faktyczna pomoc jest tylko dla osób z danego liceum. Obsługa i jakość usług - poza poziomem. (Oceniam tutaj jedynie panie z sekretariatu i moją konkretną psycholog). Jedynym plusem jest to, że wszystko jest BEZPŁATNIE.