Nie polecam !!!

Temat dostępny też na forum: Kancelaria Odszkodowawcza R. Romański
Nie polecam Pana Romańskiego do żadnej sprawy. W kwietniu Pan Romański podjął się sprawy "wywalczenia" odszkodowania za uszczerbek na zdrowiu. Otrzymał wszystkie dokumenty jakie sobie zażyczył razem z całą dokumentacją lekarską. Zapewniał że otrzymanie odszkodowania to kwestia kilku tygodniu bo wszystko jest "czarne na białym". Po miesiącu milczenia zadzwoniłem sam i stwierdził że sprawa się toczy i nie długo będzie po wszystkim. Po następnym miesiącu ta sama gadka. Na maila nie odpisywał tłumacząc się ciągle zapchaną skrzynką. Na początku sierpnia po kolejnym moim telefonie stwierdził ze ubezpieczyciel chce dokumentację medyczną. Gdy mu przypomniałem, że całą dokumentację ode mnie otrzymał sam nie wiedział co ubezpieczyciel chce od niego. Zapewnił, że w ciągu tygodnia wyjaśni wszystko i zadzwoni. Mamy połowę listopada a żądnego kontaktu oczywiście z jego strony nie było. Człowiek jest nie poważny i przestrzegam go przed każdym kto chce z nim współpracować.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nie polecam !!!

Jestem mocno zdziwiony, właśnie w listopadzie Pan Romański rozwiązał pozytywnie (i za bardzo uczciwe pieniądze) moją toczącą się od długiego czasu sprawę. Nie będę wnikał w szczegóły osobiste ale naprawdę straciłem wiarę w możliwość uzyskania słusznie mi się należącego odszkodowania. Duża firma ubezpieczająca robiła sobie co chciała, nie odpowiadała na moje pisma itd. Po interwencji Kancelarii Pana Romańskiego wszystko się odmieniło. Dzięki uzyskanym pieniądzom rozwiązałem wiele swoich problemów. Co do kontaktu z Panem Romańskim to był wzorowy. Odbierał moje telefony nawet w niedzielę. Właśnie mailem krążyła dokumentacja - zero problemów z przesyłaniem. Myślę, że to na pewno chodzi o co innego... Ja w każdym razie POLECAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0