Całkowicie odradzam wizytę. Trafiłam tam z bolącym zębem, okazało się, że konieczne jest leczenie kanałowe. Leczenie odbywało się podczas kilku wizyt, oczywiście konieczne były zdjęcia, o tyle wygodnie że wykonywane na miejscu. Zdjęcie musiało być kilkakrotnie wykonywane pod rząd, ponieważ pani obsługująca maszynę nieumiejętnie je wykonała, ja się nie ruszałam, a mimo to zostałam obarczona kosztem każdego z nich. Leczenie niby przebiegło pomyślnie. Na początku leczenia pytałam ile bedzie to kosztowało, usłyszałam że 500 - 600 zł. Końcowy koszt był jednak prawie dwukrotny! Na domiar złego, po kilku miesiącach ponownie zaczął boleć mnie ten ząb (leczony kanałowo!). Okazało się, że nie był do końca doleczony, jednak nie odbyło się to w ramach reklamacji, tylko znów musiałam za to płacić. Ogólnie jestem bardzo niezadowolona z usługi. Podczas wizyty zapytałam również o przyczynę przekrzywiania się mojej jedynki, usłyszałam że pewnie źle ślinę przełykam (!) i nie ma to związku z moimi ósemkami. Było to rok temu. Ostatnio poszłam do innego stomatologa już z bardzo przekrzywionym zębem, polecił on od razu wyrwanie ósemek i wskazał że to ich "wina". W Gabinecie EMKA brak profesjonalizmu!