Nie polecam!

Dnia 29.05.2017r. o godz. 9:45 byłam na wizycie u Pani Doktor Iwony Maćkowiak (neurolog) w placówce Polmed przy ul. Grunwaldzkiej 82. Pytania typu "i tylko z tym Pani do mnie przychodzi?", "wydaje się Pani, że nerwobóle mają podłoże neurologiczne?" itp. nie przestoją lekarzowi. Muszę tutaj nadmienić, że konsultację neurologiczną zalecił mi kardiolog, gdyż ekg nic nie wykryło. Po takim przebiegu wizyty zdecydowałam się wyjść z gabinetu Pani doktor nie czekając na dalszy rozwój wypadków. Nigdy nie zostałam potraktowana przez lekarza w tak nieprofesjonalny sposób. Radze omijać gabinet Pani Doktor szerokim łukiem. NIE POLECAM!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pani chyba nie do tego lekarza trafiła co potrzeba i dlatego taka pani jest przewrażliwiona.Zapewne mniemanie o sobie ma pani za duże i tu tkwi błąd, a nie w podejściu lekarza.Ja osobiście mam zupełnie inne zdanie i dla mnie liczą się kompetencje
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jakby Pani Doktor nie zadała tego pytania - to by był negatyw , bo "dolegało coś jeszcze, a się nie zainteresowała", a jak miała zapytać czy coś jeszcze dolega pacjentowi? Może jakieś stosowne pismo? Kurde lekarz, który ma ogromną wiedzę , zainteresowany pacjentem i często go pamięta i jego dolegliwości - dostaje negatywną opinię, bo nie tak zadała pytanie? Przecież to jest głupota!!! Jest bardzo dobrym lekarzem z ogromną wiedzą i doświadczeniem z którego potrafi korzystać!!! polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0