Nie polecam

Nie ma możliwości otrzymania szczegółowej faktury.nie wiem wobec tego jaki towar mam na podłodze.i za ile.
W dodatku pracownik położył biały podkład co skutkowało dodatkowym szorowaniem desek i 4 dniowym opóźnieniem remontu.
Nie jestem zadowolona i radzę szczegółowo pilnować co jest robione, nie polecam firmy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Będąc w sklepie , oglądała pani wystawki i dokonała wyboru dębu w rustikalu. I taki też pani otrzymała , deski z wykończeniem pochodziły prosto od producenta. Wezwała pani przedstawiciela tej że firmy który również potwierdził jakość podłóg zgodnie z zamówieniem , potwierdzonym w umowie.
Fakturę pani otrzymała, więc nie rozumie pani wpisu oraz nie zadowolenia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Otrzymała pani szczegółową umowę , wszystko zostało na niej opisane jakie deski , od jakiego producenta, jakie wymiary i w jakiej klasie , po skończonych pracach otrzymała pani również fakturę .Co do bieli prawdą jest że pracownik przez pomyłkę położył inny podkład za co panią przeprosiliśmy i zeszlifowaliśmy specjalnymi padami nie drewno lecz sam podkład.Termin zakończenia prac nie był wcześniej uzgodniony. Mimo wszystko uważamy pani opinię za nie słuszną. Końcowy efekt był taki jakiego pani się spodziewała i była pani zadowolona.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0