Nie polecam, totalny chłam

Obsługa bezczelna, nieuprzejma, ceny jak na klub studencki bez rewelacji, ochrona zupełnie nie wie jakie ma zadanie i sadzi się do klientów bezpodstawnie, tacy ludzie nie powinni pilnować porządku, bo to oni nadają się pod nadzór służb porządkowych. Totalna chała NIE POLECAM !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odpowiedź obiektu:

Panie Galik,

WNOSZĄC alkohol kupiony po za klubem, powinien Pan liczyć się z RYZYKIEM ,że zostanie on Panu zabrany.Proszę nie wymagać wyjątkowej uprzejmości ze strony obsługi po wcześniejszych inwektywach skierowanych właśnie do niej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Odpowiedź obiektu:

z ryzykiem ? Butelka była zamknięta i nikt nie miał zamiaru jej pić ! A to że barmanka była bezczelna i zwinęła nam ją z pod stolika to chyba większy problem pracodawcy niż mój. Jeśli obsługa miała zastrzeżenia co do tego że wnoszę alkohol na salę to mogli mnie sprawdzić w momencie kiedy wchodziłem na imprezę a nie po dwóch godz. zabawy. Ja chciałem wziąć flaszkę i wyjść jak kulturalny człowiek. Zostałem wyproszony bo byłem szczery, kto mi teraz odda pieniądze ? Nie dość że obsługa baru jest bezczelna to ochrona pomyliła swoje miejsce pracy z ringiem. Nie widzę podstaw ku temu aby skakać z łapami do klienta który grzecznie mówi że wyjdzie i nie jest w stanie upojenia alkoholowego, bo przez dwie godziny imprezy zdarzył wypić jedno piwo. Mało tego ochrona nie ma za grosz szacunku do kobiet, bo o mały włos moja kobieta i jej przyjaciółka miałyby wybite zęby !
W takim miejscu zdanie szarego człowieka się nie liczy, bo w takich lokalach jak widać można zgnoić każdego a wy się z tym nie liczycie i na tym tracicie. Nie dziwi mnie to że lokal był prawie pusty jeśli tam obejmują takie zasady !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2