Z usług kimi manicure korzystałam dwukrotnie. Na plus tylko i wyłącznie długo trzymające się hybrydy i wykonane w sposób poprawny. Niestety, z taką obsługą nie spotkałam się NIGDZIE(byłam u dwóch różnych Pań, blondynki wspomnianej we wcześniejszej opinii oraz młodej brunetki). Szczerze mówiąc, kiedy miałam wykonywany zabieg modliłam się,kiedy będę mogła już iść. Panie są rozkapryszone,niemiłe,niesympatyczne,niepomocne a nawet w drugą strone-są chamskie, ich miny,ton, sposób rozmawiania pozostawia wiele do rzeczenia. Panie czują sie na tyle swobodnie w swojej pracy, że mogą obgadywać inne klientki,jeść (jednocześnie wykonując zabiegi), nagle wychodzić,głośno wszystko komentować.
Proponuję aby Panie wywiesiły kartkę z informacją,że nie umawiają wizyt, ponieważ jest to dla nich wielki problem aby przekazać tę informację w sposób normalny a nie wręcz krzycząc "boże,my nie umawiamy,niech Pani poczeka jak chce albo sobie przyjdzie potem".... Myślę,że nie wymaga to większego komentarza, na prawdę nigdzie nie spotkałam się z chamską obsługą. Nie polecam, ponieważ na pewno nie bedzie to miło spędzony czas w sympatycznym otoczeniu.