"Nie szczepią dzieci i nie wyrażają zgody na podawanie leków"

Opinie do artykułu: "Nie szczepią dzieci i nie wyrażają zgody na podawanie leków".

Prezes Szpitala Dziecięcego Polanki zwrócił uwagę na nową "praktykę" wśród rodziców, którzy nie tylko nie szczepią swoich dzieci, ale też nie wyrażają zgody na podawanie w szpitalu leków. - Przyjęliśmy ostatnio kilkoro małych dzieci z ciężkimi infekcjami, które wcześniej były "leczone" homeopatycznie. To niebezpieczna praktyka, która może mieć poważne skutki - pisze na FB Tomasz Sławatyniec.

Kilka dni temu prezes Szpitala Dziecięcego Polanki dodał na Facebooku wpis, w którym ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W takim razie po co lecą z chorym dzieckiem do szpitala ? Dalej niech homeopatycznie leczą dziecko i może coś z tego będzie. Idiotyzm nie zna granic niestety ...
popieram tę opinię 224 nie zgadzam się z tą opinią 24

homeopatia to sciema ale i wielu lekarzy

Wali na pale leki antybiotyki i sterydy.... Na oko bo są bogami. Ja sie lecze starymi metodami i nic mnie nie rusza- bo przestałem lekarzy sluchac aa i słodyczy nie jem.
popieram tę opinię 131 nie zgadzam się z tą opinią 23

Nie szczepią, bo...

"Ludzie głupieją hurtowo i mądrzeją detalicznie".

Wisława Szymborska
popieram tę opinię 334 nie zgadzam się z tą opinią 35

Homeopatia

Cudowna sprawa pewna pani doktor z orlowskiej przychodni leczyla mnie w ten sposób. Dzięki Bogu Mama zmieniła lekarza, bo nie wiem co by ze mną było gdyby tego nie zrobiła...
popieram tę opinię 218 nie zgadzam się z tą opinią 28

wolna wola

Rodzice mają prawo nie szczepić swoich pociech, ale państwo powinno mieć prawo w takich wypadkach przy zachorowaniu dziecka pobierać 100% opłaty za leczenie dziecka
popieram tę opinię 555 nie zgadzam się z tą opinią 101

W tyłkach się przewraca

To po kija w ogóle idą z nimi do lekarza czy szpitala? Sami boją się odpowiedzialności, dlatego na wszelki wypadek chcą ją zrzucić na lekarzy
popieram tę opinię 603 nie zgadzam się z tą opinią 50

Niestety wieksz.szczepionek jest szkodliwa.....a lekarze dzialaja w imieniu korporacji....
popieram tę opinię 285 nie zgadzam się z tą opinią 766