Nie teraz, kochanie

Temat dostępny też na forum: Nie teraz, kochanie
Opinie do spektaklu: Nie teraz, kochanie.
„Nie teraz, kochanie” to jedna z ostatnich produkcji mistrzowskiego tandemu Ray Cooney i John Chapman. Akcja sztuki rozgrywa się w zakładzie kuśnierskim, którego właściciel chce podarować swojej kochance drogie futro. Jak to zwykle w farsie bywa, potem są już tylko spiętrzone do granic absurdu komplikacje: z mężami, żonami, kochankami, przyjaciółkami i przyjaciółmi przyjaciółek. ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozrywkowo

Na tym spektaklu mozna sie naprawde niezle ubawic. Świetna gra aktorow. Tamara Arciuch - Szyc slodziutka jak zawsze. Pani Baka doskonała !!!

Szczypta normalności

Nareszcie normalny spektakl dla normalnych ludzi, szukających normalnej rozrywki. Dowcip może nie najwyższych lotów, ale można się rozerwać. Po raz pierwszy od bardzo dawna nie musiałam oglądać żadnych zboczeńców ani sflaczałych cycków i za to jestem wdzięczna! 8.5/10

Nie mozna nie obejrzeć!!

Ten spektakl porywał swoją treścią!:) Nie czuło sie upływającego czasu, było poprostu świetnie!!:) To poprostu trzeba zobaczyć!!:)

Żenada

Za te pieniądze dziewczyny powinny pokazać więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

świetna sztuka!!!

sztuka byla fantastyczna. zabralam na nia mojego chlopaka, ktory z reguly nie lubi teatrow ale ta sztuka byl zachwycony. polecam:)

Rewelacja

Warto pójść się pośmiać!!!

Nie teraz kochanie

sztuka jest świetna , a to że jest świetna to dzięki wspaniałym aktorom i geniuszowi, którym jest Arkadiusz Brykalski !!!

rewelacja

polecam - nie bawiłem sie tak dobrze juz dawno

PLECAM!!!

Polecam gorąco widziałam sztukę 2 razy i za każdym była tak samo dobra!!Miłego oglądania!!

TO TRZEBA ZOBACZYĆ!!!!!!!!!!!

Ludzie płaczą ze śmiechu,a w czasie przerwy w toalecie można usłyszeć niektóre dialogi ponownie,tyle że w wykonaniu widzów...Jedna wielka BEKA!

Musicie na to isc

Sztuka byla po prostu znakomita. Po raz pierwszy z zyciu poplakalam sie do lez.

S[pektakl EKSTRA

Warto pójść!!!Na poprawę humoru i nie tylko jest Idealny!

S[pektakl EKSTRA

Warto pójść!!!Na poprawę humoru i nie tylko jest Idealny!

KAZDY MOZE ZABAWIC SIE W TĄ GRĘ....

SZTUKA NIEŹLE MNIE UBAWIŁA, CHOCIAŻ BARDZIEJ MARTWIŁYŚMY SIE WSPÓLNIE Z KOLEŻANKĄ CZY NASI FACECI NAM NIE USNĄŁ LECZ JAK SIE PÓŹNIEJ OKAZALO, PRZEDSTAWIENIE I DLA NICH MIAŁO LICZNE NIESPODZIANKI:) JAKIE? SPRAWDŹCIE SAMI BO WARTO UWIERZCIE.BYLO PRZESYMPATYCZNIE !! !! !! !! !!

WOOOW

Cos niesamowitego. Pierwszy raz odwiedzilam scene kameralna i nie pozalowalam. Teraz bede tam czestym gosciem. Wszystkim niezdecydowanym- walczcie o bilety bo pewnie i tak juz ich nie ma ;-)

bo to się czasem tak zaczyna....:)

Wybierając się na tą sztukę nie wiedzieliśmy (moje kochanie i ja) o niej absolutnie nic. Ot, trzeba się raz na jakiś czas "odchamić" :) Usadowiliśmy się w fotelikach... a przed nami dwumetrowy mężczyzna z odpowiednio wysoką partnerką..... w czymś, co kojarzyło się nieodzownie z beretem, na głowie.... o zgrozo...
W takich momentach magia pryska....a tu powoli gasną światła...aktorzy wychodzą na scenę. My doznamy lada chwila zwichnięcia szyji od tych ciągłych prób utrzymania chociaż fragmentów akcji na scenie w polu naszego widzenia.. A przedstawienie się rozkręca. Sala poddaje się nastrojowi chwili i zywo reaguje na grę aktorów, ci rewanżują się dając z siebie wszystko..znakomita obsada, dialogi, wszystko dopięte na ostatni guzik, tworzące przezabawną historię. Śmiejemy się, klaszczemy, co ja mówię, ubaw mamy po pachy! W przerwie stwierdzamy tylko , że nie wiedzieć kiedy przestała dla nas istnieć osobliwa parka z rzędu przed nami....:) więcej chyba na temat poziomu mówić nie trzeba...:) wychodzimy z przeświadczeniem, że uczestniczyliśmy w czymś bardzo niezwykłym i postanowieniem, że wrócimy niebawem koniecznie:)

polecamy naprawdę, naprawdę gorąco!!!

porownanie

czy ktos byl moze na "run for your wife" i jest w stanie mi powiedziec co lepsze? bo jak czytam wasze opinie to zastanawiam sie czy przypadkiem nie piszecie o tej drugiej...

oba spektakle sa super!

obejrzalem "nie teraz kochanie" i "run for your wife" i wszystkim zdecydowanie polecam i jedno i drugie.wspaniala gra aktorow,przezabawne sytuacje i duzo smiechu sprawiaja,ze z teateru wychodzimy odprezeni i w dobrym nastroju.WARTO STARAC SIE O BILETY DUZO WCZESNIEJ!

Najlepsza komedia jaka do tej pory widziałam na deskach teatru. Niesamowita zabawa, dużo śmiechu, fantastyczna gra aktorów, słów i sytuacji!
To koniecznie trzeba zobaczyć :)

Słuchowisko w Teatrze Wybrzeże

Byłem na przedstawieniu Nie teraz kochanie i ponieważ nie mogłem dostać innego biletu to kupiłem bilet za 25 zł na Balkon II. Z perspektywny mojego, i niektórych obok mnie, miejsc widać zaledwie pół sceny i w głównej mierze odbiór sztuki przypomina słuchowisko radiowe. Stać mnie na zakup droższego biletu i jeśli byłaby taka możliwość taki bym nabył. Nie sądziłem jednak, że teatr przedaje też bilety na miejsca, z których odbiór sztuki może być tak BEZNADZIEJNY. Poza tym sztukę/słuchowisko polecam (oczywiście nie z perspektywy niektórych miejsc Balkonu II).

MAJSTERSZTYK

Było fantastycznie :D
Świetny spektakl i gra aktorska :)
Polecam gorąco!!!

REWELACJA

No tak to się dawno nie ubawiłam. 15 lutego wraz z grupą znajomych mieliśmy przyjemność oglądać to przedstawienie.POLECAM, wspaniała gra, bawiliśmy się jeszcze długo po oklaskach.

BRAWO BRAWO

Bardzo zabawny spektakl. Komedia rozbawiła mnie do łez. Polecam wszystkim .To trzeba zobaczyć. Brawa dla aktorów.

Rewelacja

Jestem zachwycona wczorajszym spektaklem- zrobiłam sobie przedni urodzinowy prezent. Polecam

rewelacja

Dawno nie zażyłam takiej dawki śmiechu. Wczorajszy spektakl był rewelacyjny. Wspaniała fabuła i dobre kreacje. Warto w tym zagonionym świecie poświęcić kilka chwil na humor.

nie teraz kochanie

beznadziejna sztuka dla laikow a glowny bohater ze slabym glosem

NIE TERAZ, KOCHANIE

Rewelacja, rewelacja i jeszcze raz rewelacja. Zdecydowanie polecam. Najlepszy spektakl na jakim byłem :-) Jeśli ktoś się nie może zdecydować czy iść to niech idzie a nie będzie żałował.

Bilety

Bilety normalne 30 zł Ulgowe po 20 zł.
a na dzisiaj zrobili promocję i wszystkie bilety sa po 15 zł.
To z racji tego że odwołano jakieś przedstawienie i to wrzucili w jego miejsce

Witam. W nawiązaniu do poprzedniego posta chciałem poinformować, że w każdy czwartek, na każdej scenie bilety na spektakle kosztują 15 zł. Nazywamy to "teatralny czwartek", nie jest to jednorazowa promocja, teatralne czwartki są aktualne przez cały sezon.
Pozdrawiam (Sławek Czarnecki, Teatr Wybrzeże)

czad!!

extra, ubaw do łez!! rezewuje bilety mamie, idę jeszcze raz z nią!

Polecam

Gdyby robić przerwy na śmiech spektakl co najmniej wydłuży by się o 2.5 h. Przezabawny i świetnie zagrany! POLECAM (wybiorę się ponownie)

Dla mnie Bomba

Nie bede sie powtarzał... rewelacja... Musze zabrac na to moją dziewczyne.

ZAMIENIĘ 2 BILETY

ZAMIENIE 2 BILETY które mam na spektakl "Nie teraz Kochanie" na (17 02 2007 sobota) na bilety na dzień później tj 18 02 2007 niedziela) gg 4771650 !!! Pozdrowienia z Gdynii .

super komedia

przezabawna, śmieszna, zaskakująca, ............brakuje mi przymiotników. Jeśli masz ochotę się pośmiać , to gorąco polecam.

Troche zbyt krzykliwa

Komizm sytuacyjny
Sztuka owszem zabawna, ale nie tak bardzo jak "run for your wife". Jak dla mnie to za bardzo krzykliwa sztuka, a sytuacje trochę naciągane, mało zyciowe.Wszystkich którzy naprawde chca się usmiać zapraszam na "run for your wife",

świetna sprawa!!! polecam gorąco!!! muszę to zobaczyć jeszcze raz.................

Rewelacja...

Pierwsza sztuka, którą zobaczyłam na Scenie Kameralnej i dzięki temu, że była fenomenalna, Scenę Kameralną odwiedzam często. Mogłabym zachwalac i wymieniac same pozytywy, ale chyba lepiej będzie jak napiszę po prostu, że trzeba to zobaczyc:)Scenariusz plus gra aktorów = rewelacja!!!

run for your wife

nawet sie nie umywa.

świetny spektakl

Jedna z najlepszych komedii jakie widziałam w życiu :-) Polecam i chętnie poszłabym jeszcze raz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wspaniały

Sztuka godna polecenia! Widziałam dwa razy. :))

Inne tematy z forum

Wszystko szwindel (12 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Wszystko szwindel . "Wszystko szwindel" na podstawie libretta Marcellusa...

Pan Disney zaprasza (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Pan Disney zaprasza . "Pan Disney Zaprasza" Zapraszamy już od kwietnia na...

Znaczek miłości (4 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Znaczek miłości . "Znaczek miłości" Doskonała komedia z czasów PRL-u w...