Nie wiem co robić.. Poradzicie?? Cz. 3 czyli szczęśliwe zakończenie! :-)

hej! tu znowu Majka ;-)
czuję się w obowiązku powiadomić Was co u mnie, bo baaardzo mi pomogłyście przejść przez najgorszy i najtrudniejszy okres w moim życiu....
no i pochwalić się też chciałam :-D
a więc...
jestem już po rozwodzie! sama złożyłam pozew (chociaż były mąż rozgłaszał wszem i wobec że to ja nie chcę mu dać rozwodu) i nie powiem żebym jakoś specjalnie mocno to przeżyła, nie była to dla mnie żadna trauma ;-)
po prostu po tych prawie dwóch latach od rozstania z mężem dostatecznie przekonałam się jaki to okropny człowiek :-(
dlatego po rozwodzie zewsząd zbierałam gratulacje, nawet od rodziców!
okazja do świętowania wręcz była :-D
wróciłam też do poprzedniego nazwiska, wyprowadziłam się od rodziców i wynajmuję małe mieszkanko, w którym mieszkam ze swoim synem :-D
także bardzo dużo nowego u mnie, same pozytywne rzeczy, zwłaszcza że jest jeszcze coś, a konkretnie ktoś... ;-)

mogę z całą pewnością stwierdzić że teraz jest najlepszy czas w moim życiu, jestem szczęśliwa po prostu! :-D

niech moja historia będzie nadzieją, pociechą dla wszystkich, którym coś się w życiu nie układa, jestem najlepszym przykładem na to, że po nawet największej burzy zawsze wychodzi słońce!!!

jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim za wsparcie! :-*
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: nie wiem co robić.. poradzicie?? cz. 3 czyli szczęśliwe zakończenie! :-)

Gratuluje odwagi ;) Trudno jest zrobić taki krok, ale Tobie sie udało! Kobiety od wieków tkwią w toksycznych związkach, bo boją sie z nich wycofać.
Miałas ślub kościeny czy tylko cywilny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miałam ślub kościelny - rozważałam decyzję o podjęciu kroków w sprawie unieważnienia małżeństwa, ale doszłam do wniosku, że szkoda mi czasu i nerwów na to wszystko...
poza tym wychodzić za mąż po raz drugi nie mam zamiaru, a opinia innych na mój temat (że niby mężatka a w kolejnym związku) nie za bardzo mnie obchodzi - ja mam czyste sumienie w tej sprawie ;-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super. Gratuluje odwagi dziewczyno!!! Powodzenia zycze i duzo szczescia nie tylko w milosci...

Re: Nie wiem co robić.. Poradzicie?? Cz. 3 czyli szczęśliwe zakończenie! :-)

nawet po najgorszej burzy wychodzi słońce,gratulacje i duuuuużo szczęścia :)

Re: Nie wiem co robić.. Poradzicie?? Cz. 3 czyli szczęśliwe zakończenie! :-)

Dziekuje za dobre slowa :-) znowu ;-)

Inne tematy z forum

Zielony Rynek - sprzedaż rzeczy używanych - pytanie. (7 odpowiedzi)

Mam w planie pojechać w niedziele na Zielony Rynek na Przymorze. Słyszałam że można wtedy...

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (55 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...

Top treningowy damski (3 odpowiedzi)

Hej! Szukam idealnego topu treningowego damskiego, który będzie wygodny i dobrze trzyma podczas...