Nie zgadzam się !!!!

Witam!!
Nie lubię oceniać na forach ale zrobię wyjątek ponieważ ta opinia bardzo mnie zezłościła bo jest fałszywa. Danie rodizio które zamówiliśmy z mężem było tak jak zawsze super. Na początku dostaliśmy zupę i przez cały czas mieliśmy dostęp do baru sałatkowego. Panowie którzy przynosili mięsa z humorem o nich opowiadali i było ich co najmniej 7 rodzai i nie pamiętam żadnego skrzydła z kurczaka tylko udko a to różnica. Dostaliśmy frytki i krążki cebuli a potem ryz z fasolą która była w sosie pomidorowym a nie z ketchupem . Na koniec dostaliśmy jeszcze deser który był oczywiście w cenie tego dania więc nie wiem o co chodzi p. Rafałowi bo byliśmy na tej samej imprezie i zamawialiśmy to samo. Oprócz tego grała muzyka i było bardzo miło. Moi rodzice chodzą do Rodizio na dancinki z muzyką na żywo i też często zamawiają rodizio i nigdy nie dostali tak opisanego dania więc przepraszam za taką kontrę ale nie mogę czytać takich fałszywych opinii
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Nie zgadzam się !!!!

W menu wyraznie jest napisane ze maja by różne miesa(wołwina ,wieprzowina oraz drób ) Proszę wybaczyc ze bylem rozczarowany biała kiełbasa,ale biała kiełbasa to nie mieso tylko kiełbasa:)To danie mialo byc specjalem kuchni brazylijskiej a nie specjłlem wielkanocnym kuchni polskiej.Szynkę konserwową też trudno nawac miesem.To produkt przetworzony.Pani Patrycjo ma pani prawo lubic kielbase i moze byla ona dla pani super.Ale jesli mam ochote zamowic kielbase to zamawiam kielbase .A jak chce zjesc mieso to zamawiam mieso.Ot i o to mi chodzilo.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0