Niekoniecznie

Przykro mi, że muszę zepsuć dobrą opinię jaką cieszy się ten gabinet. Niestety ja też sugerowałam się opiniami przy jego wyborze co nie okazała się strzałem w 10. Pojawiłam si w gabinecie ze szczeniakiem, który wypadł z balkonu 1 piętra. Pani Doktor zajęła się wyłącznie obrażeniami, które było widać tzn. zerwała do końca zadarty pazur i podotykała łapki stwierdzając, że wszystko OK. Pies kulał przez tydzień. Przyszłam z nim ponownie i wtedy dopiero padła sugestia o konsultacji z ortopedą. Wykazała ona złamanie kości miednicy a zbyt długi czas od upadku uniemożliwił jakąkolwiek pomoc. Czeka nas 3-4 tygodnie cierpienia psa do momentu kiedy kość się samoistnie zrośnie. O skutkach tego na przyszłość nawet nie chcę myśleć. Pies ma dopiero 20 tyg. Zastrzyk potrafi zrobić każdy weterynarz ale to nie robi z niego Lekarza. Ja szukam kogoś bardziej odpowiedzialnego za to co robi...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Niekoniecznie

Jezeli szczeniak wypadl z balkonu to nie swiadczy to pozytywnie o ,,odpowiedziaknosci,, wlasciciela. Taka osoba powinna sie zastanowic nad wlasnym postepowaniem a nie nad opiniowaniem innych. Dobrze, ze to nie bylo dziecko...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7