Witam, stanowczo nie polecam zakupów w tym h&m. Nie dość, że zostałyśmy bezpodstawnie oskarżone o kradzież - czego oczywiście nie zrobiłyśmy (jesteśmy z koleżankami stałymi klientkami i nie rzadko się zdarza, że w h&m zostawiamy duże sumy pieniędzy), to zostałyśmy potraktowane jak za przeproszeniem 'kupa g...'. Najadłyśmy się bezsensownego stresu, a za nasze przeżycia usłyszałyśmy przepraszam tylko od jednej osoby, która 'brała udział w sprawie'. Wysoka Pani w blond włosach nic nie powiedziała i zachowywała się jakby to, że zostałyśmy niewinnie zatrzymane było tylko i wyłącznie naszą winą. Z wielką łaską w ogóle zapakowała nam rzeczy z powrotem do toreb, przepraszam 'wrzuciła' a nie spakowała łatwo gniotące się rzeczy. Nie wiem, ale wydaje mi się, że jeśli sklep nie chce stracić klientów, po takiej nieprzyjemnej sytuacji (a sytuacja była naprawdę nieprzyjemna - nie wiem czy kiedykolwiek będę miała ochotę wrócić do tego sklepu) to powinien zadbać o to, by ładnie przeprosić itp. Potem okazało się, że w zakupionej kurteczce jest dziura, czego droga pani ekspedientka 'nie zauważyła'.
Jednak nie było tak do końca źle, bo pani która obsługiwała nas przy kasie była naprawdę miła.