Nieprzyjemnie
Witam, stanowczo nie polecam zakupów w tym h&m. Nie dość, że zostałyśmy bezpodstawnie oskarżone o kradzież - czego oczywiście nie zrobiłyśmy (jesteśmy z koleżankami stałymi klientkami i nie rzadko się zdarza, że w h&m zostawiamy duże sumy pieniędzy), to zostałyśmy potraktowane jak za przeproszeniem 'kupa g...'. Najadłyśmy się bezsensownego stresu, a za nasze przeżycia usłyszałyśmy przepraszam tylko od jednej osoby, która 'brała udział w sprawie'. Wysoka Pani w blond włosach nic nie powiedziała i zachowywała się jakby to, że zostałyśmy niewinnie zatrzymane było tylko i wyłącznie naszą winą. Z wielką łaską w ogóle zapakowała nam rzeczy z powrotem do toreb, przepraszam 'wrzuciła' a nie spakowała łatwo gniotące się rzeczy. Nie wiem, ale wydaje mi się, że jeśli sklep nie chce stracić klientów, po takiej nieprzyjemnej sytuacji (a sytuacja była naprawdę nieprzyjemna - nie wiem czy kiedykolwiek będę miała ochotę wrócić do tego sklepu) to powinien zadbać o to, by ładnie przeprosić itp. Potem okazało się, że w zakupionej kurteczce jest dziura, czego droga pani ekspedientka 'nie zauważyła'.
Jednak nie było tak do końca źle, bo pani która obsługiwała nas przy kasie była naprawdę miła.
Jednak nie było tak do końca źle, bo pani która obsługiwała nas przy kasie była naprawdę miła.