Zlecenie od neurologa otrzymałem na serię zabiegów. Średnio całość pomogła. Ale co ciekawe co rehabilitant to inna technika masażu a zlecenie w serii to samo. Dość mało komfortowe warunki w sali fizykoterapi.
02
Re: Nierówność usług
~Zenon K.
(12 lat temu)
Witam, Panie Robercie M, osobiście poczytuję to, za sukces ,,Revimedu" bo, opiekują się mną różni terapeuci i jestem potraktowany jak należy. Każdy z tych ludzi to fizjoterapeuta i wie co ma robić. Osobiście dwa razy w mojej obecności jeden przekazywał drugiemu sugestie co do mojej osoby. Wielce to, sobie cenię bo, co 2,3,4 głowy to, nie jedna. Szkoda że, Pan tego nie rozumie.
10
~pacjent
(12 lat temu)
jw, wystarczy myśleć...
10
~Janusz Hamburg
(12 lat temu)
Zgadzam się. Raz na kilka miesięcy przyjeżdzam do trójmiasta i pierwsze moje kroki z samolotu to własnie Revimed. Cenię sobię bardzo różnorodność. Nie mam tam ulubionego rehabilitanta. Nie potrafię wskazać najlepszego bo każdy z nich na swój sposób jest mistrzem w tym co robi. Każdy pomaga na inny sposób.Z reguły przyjeżdżam i wykonuję ok 10 zabiegów i staram się aby panie ustawiły mi tak cykl zabiegów aby za każdym razem trafił do kogoś innego.