Niestety jestem na NIE!

Długo zastanawiałam się nad oceną tego OSK. Może miałam pecha,może nie...ale uważam że firma jest przereklamowana.Co mi się nie podoba?Biuro we Wrzeszczu-brak oranizacji.Postanowiłam wykupić troche godzin jazd dodatkowych,telefonicznie ustaliłam termin pierszych godzin.Przyszłam umowionego dnia i okazało się dziwnym trafem,że jazdy miałam o wczesniejszej porze,co jest rzeczą niemozliwą,bo podczas rozmowy tel.zapisałam sobie termin od razu.Pieniązki za 2godziny jazdy przepadły.Drugie rozczarowanie po tygodniu,gdzie umówiona zaś na 2godz.jazdy stawilam się i w trakcie pierszej godziny,dowiedziałam się będą c w centrum Gdańska,że za chwile wracamy do osrodka,gdyż instruktor ma wg planu kolejnego kursanta.Pojechalismy wyjasnić sytuację.Udało mi się odbyć planowo drugą godzine jazdy,ale pół godziny w sumie uciekło. instruktorzy maja co godzinę jazdę zamiast robić zapisy np.11-12 12:15-13:15 itd. cd
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Przykro nam, że jest Pani niezadowolona - ma Pani do tego prawo. Widocznie mimo najszczerszych chęci nie byliśmy w stanie spełnić Pani oczekiwań, ale jak to ktoś kiedyś powiedział: "Jeszcze się taki nie narodził, który...". Z usług OSK, w którym szkoliła się Pani zanim przyszła do nas, też była Pani niezadowolona.
Sama Pani stwierdza, iż nie stawiła się na 4 godz. jazdy więc proszę się nie dziwić, że musiała Pani zapłacić. I tak zapłaciła Pani tylko za 2 z czterech godz. niestawienia. Trudno - nie jesteśmy w stanie wszystkich zadowolić.
Z poważaniem D. Śmiarowski
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mocne słowa

ooooooooo!! Panie Śmiarowskii!!!
"Trudno - nie jesteśmy w stanie wszystkich zadowolić." - i te słowa padają z Pana ust (z ust a raczej z klawiatury)???
Jeżeli nie jest Pan w stanie wszystkich zadowolić to po co się tak reklamujecie że u was najlepiej itp.
Po takim stwierdzeniu nie chciałbym mieć z wami doczynienia.

"Trudno - nie jesteśmy w stanie wszystkich zadowolić."
Dobre!!!
Żegnam!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0