Zamowilem prosty przeglad za 100 zl czyli regulacja przerzutek, hamulcow (na hamulcach najbardziej mi zalezalo), dopompowanie kol etc. Najpierw zadzwonilem - Pan mowi, iz bedzie gotowe za 4 dni. Po przyjsciu z rowerem w ciagu okolo godziny od telefonu okazalo sie, ze jednak za 6 dni - dziwne. Potem jednak okazalo sie, ze bylo gotowe po 4 dniach - chaos w serwisie? Odebralem rower - sprawdzilem na miejscu - hamulec nie dzialal i przykrecony byl "na odwal" :) Jezeli do zrobienia jest doslownie kilka prostych tematow oczekuje, iz w tak profesjonalnym serwisie nie bede musial upominac sie o takie rzeczy - po to oddaje rower na przeglad zeby samemu go nie sprawdzac. Co ciekawe inny klient, ktory odbieral rower przy mnie rowniez za chwile wrocil mowiac, iz jego hamulec nie zostal naprawiony. Szczerze mowiac nie mam teraz zaufania czy przerzutki (i inne kwestie) zostaly dobrze wyregulowane i i tak rower sprawdze sam albo oddam gdzie indziej, a 100 zl zaplacone. Krotka pilka - nie bede sie zastanawial i wiecej tam nie pojde.