Niestety nie polecam
Obsługa przemiła i kompetentna, tyle że za tym nie poszła jakość usług. Laptop nie został naprawiony a to że podczas "naprawy" uszkodzono go jeszcze bardziej to - jak usłyszałem "się zdarza". Dwukrotnie wracał do reklamacji pomimo zapewnień że już jest OK, zanim panowie stwierdzili że faktycznie nie został naprawiony a przy okazji uszkodzono płytę główną. Podczas drugiej reklamacji poprosiłem żeby przynajmniej uzupełniono śrubki w obudowie których 1/3 pogubili ale nawet to przerosło możliwości serwisu. Kompetentny recepcjonista stwierdził "same się gubią". Ludzie poczułem się jak w filmie Bareji . A przy okazji pragnę poinformować ,że gniazdo audio-mini jack nie działało po Waszej naprawie jak należy bo wlutowaliście na sztukę gniazdo nie pasujące stykami do tego modelu co wykryto w innym serwisie. Fakt-za "naprawę" nie zapłaciłem ale za uszkodzenie laptopa nie otrzymałem rekompensaty. Podczas kombinowania z softem zdemolowano także sterowniki kamery i HDMI powodując ich nieprawidłowe działanie.Nadmieniam że ta pseudo naprawa trwała 5 tygodni, podczas których co dwa dni na moje monity otrzymywałem zapewnienie "będzie na jutro". Stracone nerwy i zrujnowany komputer ot co