Nietykalni

Temat dostępny też na forum: Nietykalni
Opinie do filmu: Nietykalni.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Takie sobie.

Mało oryginalna fabuła. Można się wynudzić. Gdyby nie ostra jazda Maserati, byłoby całkiem kiepsko.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 58

Re: Takie sobie.

jak ma się w głowie tylko ostrą jazdę, to film rzeczywiście mógł się nie spodobać ;)
Pozdrawiam
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 4

mądry,wspaniały film...z cudnym przekazem! polecam!
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rewelacyjny!

Film naprawde godny polecenia.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam,

Film, po którym zostaje w duszy dużo pozytywnych wibracji - a mina w operze - bezcenna
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rewelacja

zabawny, ale i wzruszający:)
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 1

kinoman

super!dla mlodych,dla dojrzalych dla smotnych dla par,dla WSZYSTKICH.do kina marsz a potem na spacer:)
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rewelacja!

Juz dawno nie widzialem tak dobrego filmu. Zdecydowanie najlepszy w aktualnym repertuarze kin.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kocham takie kino

Świetny film. Wszyscy co chwila wybuchali śmiechem i wcale nie dlatego że padło słowo na "k","ch","p" jak w ostatnich polskich "komediach", bo takich słów tu nie ma wcale, mimo że Driss to chłopak z ulicy.Swietni aktorzy i pomysł na scenariusz.
Tylko nie wiem dlaczego w DB w rubryce "kino" raz jest prod.USA a raz prod.franc.Czyżby zwierzchnicy zza oceanu interweniowali.A może to dwa różne filmy?
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

MUST SEE

nie ma się co rozpisywać TO TRZEBA ZOBACZYĆ
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do Stachu:

Moze dlatego prod. amer., bo kiedys byl film Untouchables z De Niro, Costnerem, o jednostce specjalnej, ktora zajela sie rozpracowaniem podatkow Al Capone. Zreszta swietny film.

Natomiast ten -- perfekcyjny.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podzielam Stacha opinie

Polskie filmy to seriale i Hans Kloss a na komediach trzeba się smiac bo wszyscy klną.Ot to jest poziom :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Komedia!!

...właśnie na tym ten gatunek kina polega ,żeby wprowadzić widza w dobry nastrój,rozśmieszyć do łez ,ale i zmusić do refleksji nad ironią życia!!
Chyba jedna z lepszych komedii ostatnich lat...........
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

w Neptunie

Grają go w Neptunie, tam dawno temu oglądałam Titanica a wczoraj "Nietykalnych", wspaniały:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: w Neptunie

też byliśmy na nim w Neptunie a 2 dni później w Kamerlanym, chyba pójdziemy jeszcze raz;) wspanialy film

Rewelacja!

Polecam wszystkim! Tylko koniecznie weźcie chusteczki, bo popłaczecie się ze śmiechu i to wiele razy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak najbardziej polecam

śmiało 7/10
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

super

zaskakująco dobra francuska komedia :)

Re: super

No właśnie, tylko Francuzi ostatnio potrafią robić dobre, nie idiotyczne jak Amerykanie komedie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

bardzo dobry!!!

Sama byłam zaskoczona. Nie spodziewałam się aż tak dobrego filmu. Rewelacja! Nie można go nie zobaczyć!!!!!!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cudowny film!

Cudowny, śmieszny, wzruszający, mądry, bezpretensjonalny, jednym słowem genialny film, który koniecznie trzeba obejrzeć
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

świetny Film!!!

warto obejrzec ten film. Pozostawia wiele do refleksji i zadumy a mimo to jest przezabawny...
dawno takiego wartosciowego filmu nie widziałam...i to na faktach,
jest to film który na długo a nawet do końca...pozostaje w pamięci, pokazuje jak cenna rzecza jest miec blisko siebie osoby pozytywne, z radościa patrzace na ogarniajacy nas świat i jak mozna go przezyc pozytywnie mimo róznych zakretów zyciowych.
Polecam!!!Obejrzyjcie
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rewelacja......10/10

Re: Nietykalni

jeden z lepszych filmów, jakie widziałam, polecam wszystkim!

Film bardzo dobry.Pozdrawiam głupią p...ę wodzirejkę, która nie mogła się nagadać przez cały film na seansie w Krewetce 19.04 o godz. 22 w 14 rzędzie.Dziękuje drogiej pani za komentarze w trakcie filmu - myślę że bez nich reszta sali miała by problem ze zrozumieniem filmu i nie wiedziała by kiedy śię śmiać.Proponuje pani wystartowanie w sitkomie.Idiotka
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

dobre kino - polecam

Najlepszy film jaki widziałam w tym roku - 10/10
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

naprawdę mądry film

inteligentna komedia, pełna chumoru i wzruszeń. Dodatkowo pozdrawiam Multikino i 45-minutowy (!) blok reklam.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: naprawdę mądry film

a ja pozdrawiam Neptunai ( bez reklam) :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam !!!

Bardzo fajny film , uśmiałam się i wzruszyłam .BMM

warto zobaczyć

Nie jest to film dla osób, które szukają kina akcji i efektów specjalnych .
Powinny go zobaczyć osoby wrażliwe i szukające dobrego kina

* * * * * *

Bez przesady - po to jest kino. Ten film daje jakąś nadzieje, że będzie dalej istaniło.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

koniecznie trzeba obejrzec

Film doskonale poprawia nastrój,sporo zabawnych tekstów.Dla osób które niekoniecznie lubią strzelaniny, zamiast jest szybka jada samochodem. Godny obejrzenia.

od ilu lat jest ten film?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Genialny!!!!!!!!!!

Absolutnie polecam! Film jest SUPER! Dawno nie byłam w kinie na tak dobrym filmie:)

Super!

Film, który powinien obejrzeć Każdy! Rewelacja, momentami całe kino się śmiało, warto dodać, że wszystkie miejsca zajete!! :) dawno nie było tak dobrego filmu!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

bardzo dobry film

polecam

REWELACJA!

W końcu udało mi się trafić na film z sensem. Bawi a zarazem wzrusza. Nie można tego filmu nie zobaczyć!!!!

rewelacyjny!!!

Niebanalny i madry. POLECAM

polecam

Dawno nie oglądałam tak pięknego, ciepłego i ŚMIESZNEGO filmu. Cała sala przez jakieś 1/3 filmu rechotała. Oprócz tego jest to bardzo mądry i ciepły film.

rewelacja!!!!!!!

fantastyczny, śmieszny, piękny, wzruszający, bez przemocy i wulgaryzmu, poruszający, mądry.......po prostu trzeba obejrzeć!!!

:)))))))))))))

Niesamowity film dla osób o wysublimowanym intelekcie i wrażliwości, piękny, poruszający i śmieszny. Polecam wszystkim

super!!!!!!!!!

super film!!!!!!!!!! rewelacja

genialny

naprawde warto isc, wzruszajaca historia zmusza do myslenia, dobrzy przekaz i swietna zabawa. Nic tylko isc, a nawet bym poszedl drugi raz.

Piękna bajka

Film inteligentny, ciepły, nastrajający optymistycznie , kulturalny, zabawny. Same ochy i achy. Ogląda sie z wielką przyjemnością. Ale... jakoś wcinała mi się myśl: jak by to wszystko wyglądało gdyby sparaliżowany nie był milionerem. A może po prostu jestem już tak zainfekowana beznadzieją w naszym kraju , że nie potrafię wierzyć w szlachetność czy zwykłą przyzwoitość
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

wartosci super!

Początek filmu zaskakujący, zniechęcił ,ael każda minuta ciekawsza, wprowadza nas w historię nieopowiedzianą dotąd. Gratluacje dla Francuzów! Wesoły i pouczający film o pokonywaniu barier !

Kategora Wiekowa

Moim zdanie o ile można się wtrońcić film jest naprawde piękny ,lecz nie pojmóje czemu jest on od 16-lat

Re: Kategora Wiekowa

co to za słowo WTROŃCIĆ??? Jezu tego się nawet nie da wymówić.. nie mówiąc już o "pojmóje"...chyba ciężki kaliber jesteś w nauce:) ale powodzenia.

Do Stańka- idź dziecię do szkoły i ucz się ortografii, to może się kiedyś dowiesz, dlaczego od 16 lat.. co za barany, nieuki...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ela

Bardzo mi się podobał POLECAM

niesamowity :)

z pewnością warto wybrać się do kina !

Mistrzostwo Świata!

Kto nie widział ten trąba! Optymizm, radość i śmiech w chwilach tragedii ludzkiej. Spłakałem się ze śmiechu. POLECAM!

Najlepszy film jaki widziałem od ponad dwóch lat!

Film o życiu, o tym jak nawet w trudnych chwilach można się śmiać, żyć i bawić się.
Film o pięknej przyjaźni, o tym jak wiele może dla człowieka znaczyć drugi człowiek i o tym, że służyć/pomagać innym też trzeba potrafić.

Ogromna siła autentyczności i przyjaźni !!!

Obraz ten w piękny sposób pokazuje, jak wielka może okazać się siła przyjaźni... Jeśli robimy coś, co płynie z głębi naszego serca, to ma to ogromną siłę, wielką moc sprawczą. Nie liczą się wtedy różnice, to że pochodzimy z tzw. "różnych światów" i to, że na pozór właściwie nic nie powinno nas łączyć...Taka przyjaźń potrafi uzdrawiać, przywracać chęć i wolę życia... Bohaterowie wzajemnie na siebie oddziałują, wzbogacają swoje życie..."Nietykalni" to film "ku pokrzepieniu serc", niezwykle zabawny, mądry, po prostu trzeba go zobaczyć !!!

prze!

prze-zabawny, prze-cudowny, prze-uroczy!! zdecydowanie do prze-myśleń :-)

Super

Witam często chodzę do kina i przyznam, że rzadko który film potrafi mnie zaskoczyc, ten akurat zrobił na mnie ogromne wrażenie ... Krótko mówiąc "Nietykalni" to film bardzo autentyczny, zabawny, wzruszający i naprawdę godny polecenia... :) 10/10

Daje pozytywną energię!

Jest to po prostu dobry film, który pozwala się prawdziwie zrelaksować, a jednocześnie skłania do refleksji. Wychodzisz z kina z dużą dawką pozytywnej energii. Na widowni widzowie we wszystkich kategoriach wiekowych, no może poza małymi dziećmi.

wzruszylam sie!

polecam,bardzo fajny film. przez caly film cos sie dzieje,smialam sie,bo są smieszne sceny,i nie tylko ja,bo sala tez sie smiala.

Siła prostoty

Piękny film - mądry oraz zabawny (i to bardzo, momentami!).

dawno nie widziałem

tak dobrego filmu. ,,Znawcy'' zaraz sie wypowiedzą ze nie jest to arcydzieło ale juz dawno nie było tak pozytywnego filmu. Cała ta amerykańska produkcja to chłam a o polskich filmach nie ma co sie wypowiadac bo nie ma o czym..Film świetnie zrobiony, świetnie zagrany bez patosu, na luzie dla ludzi o prawdziwych ludziach.. Dla mnie arcydzieło..

Cudowny film!

Gorąco polecam ten film. Mądry a zarazem zabawny i luźny. Po prostu cudo!!!

Bylem dzisiaj,

film jest super, mozna sie calkiem duzo posmiac ale film pokazuje tez, ze nie mozna wykreslac ze spoleczenstwa kogos kto moze okazac sie najlepszym przyjacielem.

Wspaniały!

Film niby o niczym, opowiadający banalną historię przyjaźni dwóch z pozoru kompletnie nie pasujących do siebie osób, różniących się od siebie praktycznie pod każdym aspektem. Sparaliżowany facet zatrudnia jako swego opiekuna czarnego chłopaka z getta, bez perspektyw na przyszłośc i z pozoru niechcącego tego zmienic. Historia tak pięknie ukazana, bawi i wzrusza zarazem. Jak ktoś nie widział -polecam.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

MĄDRY, WZRUSZĄJACY, WSPANIAŁY

Dawno nie oglądałam tak pięknego i mądrego filmu, który moim zdaniem trafi do każdego człowieka i zmusza do zastanowienia
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niesamowity!!!!

Dawno nie widziałam tak dobrego filmu.Kazdy powinien go zobaczyć.Wbrew streszczeniu jest to niesamowita komedia.Smiech przez caly film!

przeczytałam wasze opinie

i wybrałam się na ten film .Powiem krótko POLECAM

Zabawny- choc trudno o nim powiedzieć komedia.

Zachęcona opiniami z portalu wybrałam się na film z mężusiem. Bylismy zachwyceni obydwoje. Ja: miłośniczka komedi romanycznych- mąż:wielbiciel kina moralnego niepokoju. Piękny, mądry i wruszający film. Zdecydowanie polecam

Piękny!!!!

już dawno nie byłam na tak dobrym filmie!!!! Ten,kto go nie zobaczy będzie miał czego żałować!!!

POLECAM!!!!

;D

Film cudowny, naprawdę polecam ;)

Warto ....

Film dobry,ciekawa fabuła, pokazuje świat oczami kaleki, którego życie wcale nie musi być smutne i nudne a kalectwo nie oznacza potrzeby współczucia. POlecam absolutnie, jeden z najlepszych filmó jakie ostatnio widziałam.

:)

Film piękny, zabawny i wzruszający.
Bardzo polecam.

Rewelacyjny....

Super film, takie z przyjemnością się ogląda-po prostu super.

film dla każdego widza. przezabawny, uroczy, poruszający.. naprawdę warto udać się do kameralnego kina na seans. polecam!! polecam!! polecam!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dawno nie widzialam tak swietnego filmu. Poruszajacy,a jednoczesnie zabawny. Bardzo polecam:)

Warto go obejrzec!!!!

Film oparty na faktach,duzo humoru Polecam :)

Świetny, rewelacyjny, wspaniały!

Goraco polecam, widz po filmie wychodzi szczęśliwszy, bogatszy o pozytywne emocje, z nową energią, wiarą na lepsze jutro :) Brawo dla wszystkich wórców filmu!!!

Emocjonalna bomba

Dawno nie zdarzyło mi się by film wywołał we mnie tyle różnorodnych emocji... Na prawdę wspaniałe francuskie(!)kino, które poruszyło mnie na tyle, że film widziałam dwukrotnie :) ... no i ta muzyka!

Trochę bajkowy, ale przecież o to w kinie chodzi

Prawie 2 godziny filmu mijają tak, że ani razu nie ma się ochoty spojrzeć na zegarek, wręcz chciałoby się, żeby ten film trwał wiecznie. Dobre francuskie kino, a to, ze historia zdarzyła się naprawdę - mocno podbudowuje. Polecam wszystkim wielbicielom europejskiego kina. Mój ulubiony fragment filmu - słuchanie muzyki poważnej na urodzinach :)

Rewelacyjny film!!!!

To jeden z najlepszych filmow jakie widzialem w ciagu roku. Jest zabawny, inteligentny i pozytywny. POLECAM TEN FILM KAZDEMU! Warto obejrzec!!!! Obecnie to najlepszy film grany w 3miejskich kinach (czerwiec 2012).

Kwiat na zachwaszczonym polu

No wreszcie coś dobrego w kinie . Na tym polu pełnym filmowych chwastów czy sztucznych plastikowych prawie filmów czas od czasu zakwita żywy , piękny , skłaniający do refleksji ale i dajacy też radość filmowy kwiat. Ten film jest właśnie takim kwiatem . Szkoda ,że coś takiego pojawia się raz na rok a może rzadziej.
Zdecydowanie , z czystym sumieniem polecam !

rewelacja

polecam!!! super film :))

Przecudny!!!

Kino Konieczne

super relax

Film na poprawienie nastroju,czas spędzony w kinie mija jak 15 minut. Wartka akcja, świetne dialogi,szkoda że stanowi wyjątek w całej plejadzie niedoróbek.
Polecam zarówno kobietom jak mężczyznom.

Bardzo Dobry

Bardzo dobry film, można się i pośmiać i powzruszać. Jeden z lepszych jak na wiosne/lato.

Polecam

Dawno nie byłem na dobrym filmie. Wszędzie efekty, bajery, nuda.
Nietykalnych szczerze polecam, z czystym sumieniem. Film przyjemny, zabawny, czasem wzruszający. Bardzo dobre kino.

Debeściak !!!

Przeturlałem się ostatnio przez wiele sal kinowych, obejrzałem kilka produkcji mniej lub bardziej zależnych i to TEN film jest nr 1 na pewno tych wakacji, jak nie całego roku.

świetny

świetny film - polecam

Rewelacja!!!

Jeden z najlepszych filmów XXI wieku!!!

Rewelacja! Wart uwagi!

Film bardzo pouczający czyli z mojego ulubionego gatunku 'z misją'. Jestem chora na nieuleczalną chorobę i powoli umieram a obejrzenie tego filmu nadał pozytywny wydźwięk w moim życiu...ukazuje światełko w tunelu nawet wtedy gdy wydaje sie już być beznadziejnie.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 2

:)

Nie lubię francuskiego kina, ale ten film mnie ujął. Smutna historia, ale w jakże humorystyczny sposób przekazana. Godny polecenia.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rewelacja

JEDEN Z NAJLEPSZYCH FILMÓW OSTATNICH LAT :))Komedia a za razem wzruszająca historia. Bardzo bardzo bardzo dobry film, nie banalny. Pouczający
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

warto

Byłem z żoną w kinie Helios. Kino bardzo słabe, choć klimatyczne nastoje tam panują. Bilety tańsze niż w muliplexach. Film - rewelacja. Łamie tabu i pokazuje to coś dlaczego warto iść do kina. Polecamy.

Najlepszy film XXI wieku!!!

Szczerze mówiąc nie przepadam za francuskimi filmami ale ten jest po prostu REWELACYJNY!!!

Polecam na prawdę warto!!!
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję

Jeszcze raz chcę podziękować wszystkim, którzy zamieszczają tu swoje opinie o filmach. Gdyby nie te opinie może nie poszlibyśmy na "Nietykalnych" a film jest naprawdę wspaniały. Komedia / a może niezupełnie/ na której widownia się śmieje a nie rechocze...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

nietykalni

Jeżeli ktoś nie widział, ma jeszcze szansę...tego filmu po prostu nie można nie widzieć....
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super!

Można go obejrzeć na https://kinonline.pl/filmy/nietykalni/

Inne tematy z forum

Maspalomas (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Maspalomas . Przeczytaj o filmie.

Rambo: Pierwsza krew (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Rambo: Pierwsza krew . Przeczytaj o filmie.

Projekt Hail Mary (10 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Projekt Hail Mary . Przeczytaj o filmie.