Nieuczciwi i kłamiący kurierzy
Nie polecam usług tej firmy kurierskiej, nie mają oni żadnego wpływu na swoich kurierów, kurier który mi się trafił przyjechał z oszukaną paczką która na pozór wyglądała na nie otwieraną, zawinął się na pięcie a po chwili gdy już zdążył odjechać okazało się że zamiast towaru w paczce była pusta butelka po FRUGO, w dodatku kurier ten zapisał w ich systemie że był o godzinie 13:00:00 wówczas gdy był rzeczywiście był o godzinie 15:45. Po zgłoszeniu reklamacji do DPD firma zobowiązała się do spisania protokołu uszkodzenia paczki w dniu następnym (piątek). Kurier oczywiście nie przyjechał skłamał na centrali że był o godzinie 13 i nikogo nie zastał, a prawda jest taka że przez cały dzień na niego czekałem, mało tego w tej samej godzinie o 13:53 z firmy DPD przyjechał z inną paczką inny kurier i nie miał najmniejszego problemu żeby przez cały dzień otwartą bramę wjechać i nacisnąć dzwonek, mało tego mam monitoring i sprawdziłem że rzeczywiście go nie było. Na całe moje nieszczęście po godzinie 16-tej już nie ma kurierów w okolicy i najwcześniej mogą być dopiero w poniedziałek. Odradzam każdemu kto nie musi mieć z tą firmą nic wspólnego