Niezdecydowani, łasi na kasę za dowóz
Zamawiałem stąd pizzę kilkunastokrotnie, na kilka różnych adresów. Z tego, co napisane jest w ulotce, dowóz powyżej 20 zł gratis (do 2 km.) Mieszkałem (wg map google) 1,8 km od nich - płaciłem za dowóz różnie, od 2,50 do nawet 4,50. Gdy mieszkałem 1,5 km od nich było tak samo. Teraz mieszkam od nich 500 m i nadal doliczają opłatę za dowóz. Co najśmieszniejsze, zawsze było akceptowalnie szybko, a teraz, gdy niemal widzę ich z okna, czekałem 1,5 godziny. Tłumaczenie, że dostawca był pod innym numerem, który nawet fonetycznie nie brzmi podobnie dla mnie jest policzkiem. Uzbierałem od nich co najmniej 15 ulotek z niemalymi kwotami, ale za tę pazerność na każde 2 zł wyrzucę je do kosza.
Stracili właśnie stałego klienta. Brzydzę się oszustwem i brakiem szacunku dla stałych klientów. A ulotki, które na pewno zostawili w klatce schodowej z pewnością dziś stamtąd znikną.
Stracili właśnie stałego klienta. Brzydzę się oszustwem i brakiem szacunku dla stałych klientów. A ulotki, które na pewno zostawili w klatce schodowej z pewnością dziś stamtąd znikną.