Nieznośny junkers

Cześć, od niedawna mieszkam w kamienicy, która nie ma ciepłej wody z miasta. Mam piecyk junkers (nowy).
niestety mam ogromny problem z ustawieniem ciepłej wody, raz wrzątek, raz zimna woda. Najgorsze jednak to, że czasem w trakcie kąpieli spada ciśnienie niemal do zera i przestaje w ogóle lecieć woda. Czy to problem budynku czy piecyka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Budynku. I piecyka ;)
Taka niestety uroda piecyków typu junkers, że mają kłopoty z temperaturą cwu przy zmianach ciśnienia wody zasilającej.
Wymień na bojler elektryczny. Eksploatacja jest sporo droższa (póki co, bo przy galopujących cenach gazu ta różnica może się zacierać) ale komfort użytkowania nieporównanie większy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jak szybko sprzedać mieszkanie (91 odpowiedzi)

Mam wystawione mieszkanie na wszystkich najpopularniejszych portalach od listopada 2013 i do tej...

białe blaty w kuchni (40 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was posiada białe blaty w kuchni, ładnie to wygląda, ale czy jest wygodne?

Mieszkanie na Kiełpinku (Wiszące Ogrody?) ul. Przytulna - jak tu się mieszka? (44 odpowiedzi)

Witam, planują zakup mieszkania na ul. Przytulnej, proszę o opinię czy dobrze się mieszka w...