Nigdy więcej

Skusiłam się bliskością salonu od mojego miejsca zamieszkania. Chciałam tylko podciąć końcówki a zapłaciłam niewiele mniej niż normalnie płace za farbowanie i czesanie razem. Salon ładny i nowoczesny, niestety niektóre Panie fryzjerki w ogóle nie pasują do tego miejsca. Ogólnie rzecz biorąc, po powrocie do domu musiałam poprawiać obcięcie bo fryzjerka pominęła kilka pasemek. (...) Ot co można dostać w gratisie do usługi za 150 zł.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Nigdy więcej

Przychylam się w 100% do w/w wypowiedzi, też tam poszłam; bo blisko i można się dostać bez czekania i zapisywania, ponieważ fryzjerki siedzą znudzone, plotkują lub spacerują po Alfie. Niestety zostałam za to ukarana podwójnie,ponieważ po strzyżeniu w wykonaniu gburowatej Moniki fryzura nie nadająca się do niczego bez poprawy! Gratuluję chamstwa i braku umiejętności oraz pełnej ignorancji. W zasadzie to powinnam wyjść bez zapłaty lub zażądać odszkodowania.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moze warto bardziej szczegołowo opisać fryzjerke bo pracuja 3 Moniki i mozna kogos obrazic....Ja chodze do jednej z nich i jestem bardzo zadowolona ....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Również ja też bylam dwa tygodnie temu. Poszłam podciąć same końcówki bo ślub mi sie zbliżał i Pani Monika dokladnie o tym wiedziala. Przyjechalam z zagranicy zeby wlosy doprowadzic do pozadku a zostały zniszczone jeszcze bardziej. Aż się płakać chce. Nie dość że nie potrafi po długości sciac pozadnie to jeszcze nie umie cieniowac. Nie wiem jak mozna taka fryzjerke zatrudnic. Brak doswiadczenia.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

hehehehe
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4