Nimfe z klatka oddam rezerwacja do jutra

Nimfe z klatka oddam rezerwacja do jutra
ODDAM PAPUGE NIMFE WAZ Z KLATKA PAPUZKAJEST SLICZNA JEST Z NAMI NIECALY ROK ALE URODZIL NAM SIE SYNEK ALERGIK I NIESTETY MOSIMY ODDAC KUBE W RECE KOGOS KTO GO POKOCHA!!! MILE WIDZIANA JAKAS ZABAWKA DLA DZIDZI
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zamiast rozpaczać nad oddaniem papugi to jeszcze chcecie zabawkę dla dzidzi ... hehe ;) Milusioo !!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8

A nie lepiej odczulić dziecko? Leki na alergię są bardzo tanie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

ty babo nic innego nie potrafisz pisać? wszędzie wstawiasz ten sam komentarz xD sama się odczul xD i zapamiętaj sobie to w końcu raz na zawsze ODCZULANIE TO NIE TO SAMO CO BRANIE LEKÓW NA ALERGIE!!! odczulanie może potrwać pare lat i w cale nie musi być skuteczne :) ja odczulałam się przez 2 lata i nadal mam alergie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

aga

witam tylko tabletki dawać dziecku przeciesz szkodzi żołądek ludzie zastanów się co piszesz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

U mnie też jest w domu alergik i jakoś zwierzaka nie oddajemy, bo to członek rodziny
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

I co z tego, że jest alergik. To zależy na co jest się uczulonym. Jak na zwierzęta to lepiej oddać zwierzaka w dobre ręce niż kupować tabletki i się nimi karmić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Leki na alergie sa ze sterydami ...

Proste, ze kazdy odda zwierze a nie pakuje sterydow w dziecko ...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

jesli ktos nie zechce ja chetnie przyjme, dzieci sie uciesza
a propo komentarzy to po co truc dziecko lekami

samiec czy samiczka?

A ja mam alergie

Na te wasze komentarze

JOLA

JESLI NIE ZNAJDZIECIE PANSTWO CHETNYCH ZAOPIEKUJE SIE
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nimfe z klatka oddam rezerwacja do jutra

chętnie ją przyjmę adagio1979@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Proszę o kontakt zmicia@op.pl , Chce wszystko uzgodnić : )

Pozdrawiam synka :)

hentnie przyjme papuge

518035481 numer komurkowy przyje papuge nimfe

z miłą chęcią zaopiekuje się kubusiem od razu mieszkam w gdyni mój tel 509498232

Czesc Karolinka jest mi bardzo przykro z tego powodu ale ja to rozumie mam psa dzieci go uwielbiaja ja tez mam do niego slabiosc tylko ze dzieci troche podrosly i tatus musi z pieskiem wychodzic ale to nie jest zbyt duzy problem najbardziej zabolalo mnie jak dowiedzialem sie ze zona zlikwidowala mi akwarjum mialem piekne 200 litrow ryby duze ja bylem w Australi alezonka tez lubila ipodobalo jej sie tylko za duze przychodzily rachunki zz elektrycznosc i zlikwidowala teraz bawi sie z pieskiem ( pekinczyk ) a chce cos innego kilkanascie lat temu mialem parke falistych ale to bylo bardzo dawno szczeze mowiadz wolal bym kakadu ale sa bardzo drogie a ja teraz mam troszke problem, szczeze mowiadz nie jestem bogaty. Widzialem u znajomego papugi falisre i bardzo spodobaly mi sie, jezeli chcesz oddac w dobre rece to zadzwon do mnie i porozmawiamy to moze sie przekonasz ze trafi w dobre rece.
577343270 to moj numer prosze o odpoec nawet ta zlom mam na imie zbyszek , czekam na jaka kolwiek wiadomosc pozdrawiam pa