Re: Nimfe z klatka oddam rezerwacja do jutra
Czesc Karolinka jest mi bardzo przykro z tego powodu ale ja to rozumie mam psa dzieci go uwielbiaja ja tez mam do niego slabiosc tylko ze dzieci troche podrosly i tatus musi z pieskiem wychodzic ale to nie jest zbyt duzy problem najbardziej zabolalo mnie jak dowiedzialem sie ze zona zlikwidowala mi akwarjum mialem piekne 200 litrow ryby duze ja bylem w Australi alezonka tez lubila ipodobalo jej sie tylko za duze przychodzily rachunki zz elektrycznosc i zlikwidowala teraz bawi sie z pieskiem ( pekinczyk ) a chce cos innego kilkanascie lat temu mialem parke falistych ale to bylo bardzo dawno szczeze mowiadz wolal bym kakadu ale sa bardzo drogie a ja teraz mam troszke problem, szczeze mowiadz nie jestem bogaty. Widzialem u znajomego papugi falisre i bardzo spodobaly mi sie, jezeli chcesz oddac w dobre rece to zadzwon do mnie i porozmawiamy to moze sie przekonasz ze trafi w dobre rece.
577343270 to moj numer prosze o odpoec nawet ta zlom mam na imie zbyszek , czekam na jaka kolwiek wiadomosc pozdrawiam pa
0
0