Niskie libido

Czy to normalne, że w wieku 35 lat mam znacznie niższe libido oraz mam problemy z potencją. Co robić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No cóż. W tym wieku to logiczne ze libido nie jest takie jak w wielu 18 lat.

Cześć! Rozumiem, że takie zmiany mogą budzić niepokój, ale w Twoim wieku obniżenie libido czy problemy z potencją to wcale nie tak rzadkie zjawisko. Warto zacząć od konsultacji z lekarzem, bo przyczyny mogą być różne od stresu i stylu życia, po kwestie hormonalne, które można skutecznie leczyć.

więcej jaj i treningu jak kiedyś chłop na polu a nie przed ekranem 12godzin! snu 7godzin, zimne prysznice na całe ciałko, wit D i C i cynk z pestek dyni wszystko cały rok,
musisz mieć wysoki cholesterol, bo z tego robi się testosteron. porada 2000zł (za wyleczenie i skuteczność 100%)

ja z moim chłopakiem may po 50 lat nie narzekamy

Nie próbowałeś żadnych wspomagaczy? Jest wiele środków, które mogą pozytywnie wpłynąć na stan libido.

Jak do tej pory niczego bo nie byłem pewien czy jest to bezpieczne.

Z L argininą są bezpieczne oraz przez wielu lekarzy są polecane jako przystanek przed viagrą. Nie powodują takich efektów ubocznych, w zasadzie to żadnych nie powodują. Bardzo dobry skład mają tabletki Cum on, poczytaj sobie zresztą opinie o nich na stronach www, sam przez jakiś czas brałem.

Inne tematy z forum

Bonus powitalny jak z nim grać, aby zarobić (8 odpowiedzi)

Cześć wszystkim. Chciałbym dowiedzieć czy można zarobić, na bonusach powitalnych w kasynach...

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. (4 odpowiedzi)

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. Ja stosuję " oddychające " powłoki hydrofobowe...

tenis (3 odpowiedzi)

Rozumiem, że selekcja może rzeczywiście być kontynuowana, ponieważ indywidualny projekt wymaga...