Nivea chce wybudować podwórko dla dziaciaków

Temat dostępny też na forum: Sport
firma nivea zrobiła jakiś konkurs na podwórko, kto zdobędzie najwięcej głosów wygrywa czy coś ;)

pod poniższym linkiem można znaleźć swoją okolicę i głosować - nie jestem pewien jak dodać nową ;)
np. w gdańsku jest opcja na Więckowskiego

http://www.nivea.pl/Porady/ext/pl-PL/podworko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Nivea chce wybudować podwórko dla dziaciaków

Nie dziwię się, że nie jesteś pewien jak dodać skoro piszesz "jakiś konkurs" i "kto zdobędzie najwięcej głosów wygrywa czy coś".

3 sekundy (trzy sekundy) mi zajęło znalezienie tego oto tekstu na stronie z twojego linku:

"Zgłoszenia lokalizacji
Zgłoszenia dokonywane były przez przedstawicieli gmin i spółdzielni mieszkaniowych. Do akcji mogła się zgłosić każda gmina i spółdzielnia dysponująca przestrzenią spełniającą wymogi budowy Podwórka NIVEA.
W efekcie dwumiesięcznego etapu rejestracji, udało nam się zebrać niemal 1000 lokalizacji chętnych do wzięcia udziału w naszej akcji. Pełną listę zarejestrowanych uczestników akcji można obejrzeć w rankingu."
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie wiem jak dodać bo nie szukałem, bo moja miejscówa już jest ;)
" kto zdobędzie najwięcej głosów wygrywa czy coś " - było pół żartem, pół serio - nie zrozumiałeś, przywykłem ;)

cóż... śfietnie! ciesze się że znalazłeś w 3s ;) podniosłeś swoją samoocene? ^^

Ale chyba przyznasz, że jednak warto pierw poczytać o zasadach i terminach, żeby nie polecać komuś czegoś co już jest nieaktualne?

Zgłoszenia były do końca marca zdaje się.

Na facebooku utworzone jest wydarzenie żeby nie zapomniec o codziennym głosowaniu, warto przekazywac info dalej:

https://www.facebook.com/events/1568526010096010/?ref=25&sid_reminder=6416658741969551360

Inne tematy z forum

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (8 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...