No Saint Luzifer Scandium

No Saint Luzifer Scandium za 1400 plnow jest wart grzechu czy nie jest...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: No Saint Luzifer Scandium

RAMA oczywiscie...No Saint Luzifer Scandium....

gdybym ważył ze 60 kg pewnie bym sie na niego skusił, ale tak nie jest :)
zajrzyj na forum light-bika co 2 wylajtowany rower bazuje na ramie no sainta.

i co drugi się łamie.

czyli odradzacie kupowania tej ramy ? zastanawiam sie właśnie nad zmianą i nie wiem czy no saint.. to dobre rozwiązanie czy nie. hm?

co do łamania się co drugiej, to może Sławek jako że startuje w całym kraju to widział te masy połamanych no saintów...
Ja jednak śledząc forum LB zanotowałem jedynie jeden taki przypadek... A jeden jeszcze o niczym nie świadczy.
Sam ważę zależnie od pory roku w granicach 75-80, no i na razie jakoś nie udało mi się go połamać przez rok jeżdżenia (a kupiłem już używaną), ale może zbyt delikatnie go traktuje ?

Ja z moim skromnym doświadczeniem mogę powiedzieć tylko tyle, że to fajna rama o pasującej mi geometrii i świetnym stosunkiem waga/cena. Moja w rozmiarze 20 ze stalowymi piwotami i hakiem przerzutki ważyła ok 1350g.

Inne tematy z forum

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...