No i po Bażantarni XC 2004 :-)

Hej :-)
Na www.rowery.elblag.net wrzucam troche fotek z pożyczonego "cyfraka" na "prawdziwe" trzeba bedzie chwilkę poczekać (być może do jutra - mam nadzieje że wyjdą ;-)
Było super, kto nie był niech żałuje :-) !!!
Gratulacje dla wszystkich którzy przejechali trasę.
arek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: No i po Bażantarni XC 2004 :-)

Napiszcie co nieco o tym jak było. Słyszałem że trasa była mocna i błotka dla wszystkich starczyło;-)
Czekam na zdjęcia i relację. Żałuję że mnie nie było.

pozdROWER

trasa byla rzeznicka ;)

"Pożegnalna żeźnia"

Trasa super!!Jeszcze nigdy nie jechalem po tak trudnej trasie.Sam widzialem jak nie jedna osoba miala glebe(jeden centralnie zawinął sie dookola drzewa).Jak przystalo na pożegnanie Bażantarni to nic lepszego nie moglo byc.Od noszeja roweru na plecach zrobimy mi sie odciski.WIELKIE BRAWA DLA ORGANIZATORÓW SZCZEGÓLNIE DLA DARKA.Juz sie nie moge doczekac pierwszej edycji.Obojętnie co bedzie sie dzialo i tak przyjade:)

Re: "Pożegnalna żeźnia"

A żywy i tym razem widze ciebie na wyscigu czyli na BT.:>Wkoncu trzeba bedzie sie z kimś scigac poza tymi z licencjami itd.Moze zrobimy wlasną kategorie??Junior AMATOR:P.Co wy wszyscy juniorzy amatorzy na to::>

to znowu ja.Wiecie co ale na koniec zachowalismy sie troche nie feir.Zgadnijcie dlaczego.Na koniec kiedy wszyscy ustawilismy sie do zdjecia nie bylo wśród nas jednej z najważniejszych osób-DARECKIEGO.Kiedy zdjecia juz zrobiono akurat podszedł i nieśmiało powiedział "A JA???" Niestety tylko pare osób to uslyszalo i nikt nie wrócił zeby zrobic jeszcze jedno zdjecie.PANIE DARKU za rok sie poprawimy

Ja to slyszalem lecz chyba nikt poza mną sie nie cofnął.A szkoda.ALe to kolejny pretekst zeby byla kolejna BAŻANTARNIA XC

Bolek napisał(a):

> A żywy i tym razem widze ciebie na wyscigu czyli na BT.:>Wkoncu
> trzeba bedzie sie z kimś scigac poza tymi z licencjami itd.Moze
> zrobimy wlasną kategorie??Junior AMATOR:P.Co wy wszyscy
> juniorzy amatorzy na to::>

Hehe, mam nadzieje że do weekendu się wychoruje. Chyba nawet nei przyjmuję do wiadomości że mógłbym opuścić kolejny wyścig:-)
Jestem za zrobieniem oddzielnej kategorii Junior Amator, choć niekoniecznie musi ona być oficjalna. Ale fajnie by było wiedzieć ilu nie klubowych jest lepszych ode mnie.

Pozdrawiam!

No prawda:).Przynajmniej byłoby wiadomo jak nam amatorom idzie.Myśle czy Michała D. to tego podciągac.No ale niech mu tam bedzie najwyzej bedzie znowu robił za ogona

A poza tym zaraz jakich lepszych.No wkoncu aż tacy źli nie jestesmy.Odezwij sie kiedys na GG 3736722- Bolek:P

moja propozycja..zrobcie sobie licencje i mierzcie sie z lepszymi :D

Hej :-)
Na www.rowery.elblag.net jest już reszta fotek ze wczorajszej finałowej edycji Bażantarnia XC 2004
Jeśli się nie odnajdziecie na fotkach albo będzie na nich coś nie tak - reklamacje tradycyjnie załatwiam przy kolejnej edycji BXC.
UWAGA !!! komentarze z przymróżeniam oka !!! :-)))))
Pozdrawiam
arek

Inne tematy z forum

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...