Polecam (1) Solidnie i profesjonalnie. Fachowe doradztwo, porządny, cierpliwie... Dorota Polecam ! (1) Od kilku dni jestem szczęśliwą posiadaczką mebli kuchennych Nobilia. Kuchnia... Elżbieta Ten salon mogę śmiało każdemu polecić!!! (1) Mieszkam w Toruniu, interesujące mnie meble kuchenne znalazłem wśród kilku... Edward
Zadowoleni (1) Polecam salon mebli kuchennych Nobilia, nasza kuchnia wygląda bardzo... Anna i Jarek SUPER KUCHNIA (1) Ja też polecam w 100%. Kuchnię zamówiłam w czerwcu tego roku, po 6... Wiola SUPER (1) Jestem bardzo zadowolona, że skorzystałam z oferty. Szybki termin wykonania.... Justyna KLASA (1) Firma wyprzedziła moje oczekiwanie na każdym kroku. Bardzo profesjonalne i... Łukasz, Gdańsk REWELCJA (1) Polecam w 100%. Meble zamówiłam, w 6 tygodni zgodnie z umową były gotowe do... Agnieszka Tragedia (1) Nie polecam, obsluga fatalna, ciagle problemy, dobrze ze w pore zrezygnowalem... ppp Urszula Pawłowska (1) Potwierdzam opinię mojego przedmówcy. Otrzymałam zamówiona kuchnię w... Urszula Pawłowska Bardzo dobra (1) Firma wzorowa pod wzgledem jakosci, terminów i cen. Piotr Sosnowski