Noc Muzeów 2007

Temat dostępny też na forum: Noc Muzeów 2007
MUZEUM SOPOTU WILLA ERNESTA CLAASZENAul. Poniatowskiego 881-724 Sopottel. 058 551 22 66fax. 058 551 71 98czynne 19:00 - 1:00Noc Muzeów 2007 w Muzeum Sopotu przebiegać będzie pod hasłem Noc w Sopocie z chińską sztuką. Na tę noc przygotowany został specjalny program: projekcje filmów, prezentacje multimedialne, oprowadzanie po wystawie Kruche piękno. Chińska kolekcja Carla Cordsa, degustacja ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Warto

Bylem w zeszlym roku i bylo wporzo. Wszedzie sa jakies atrakcje i nie ma typowego smutnego chodzenia, tylko do dworu Artusa nie ma po co wchodzic.

A czy będzie coś w ISW Wyspa?

zamki

Rok temu zwiedziałam Malbork nocą, wrażenie niesamowite. W tym roku chętnie zobaczyłabym inną warownię na pomorzu, ale nie znalazłam nic oprócz Malborka :(. Może ktoś wie coś na temat "Nocy Muzeów" na zamkach?

a miało byc fajnie

i pewnie byłoby gdyby nie błędna informacja w sobotnim Dzienniku Bałtyckim, że Oddział Sztuki współczesnej Pałac Opatów w Oliwie czynny będzie do godziny 1 w nocy. Specjalnie czekaliśmy z synem aż zrobi sie ściemni, żeby przejść przez oświetlony Park Oliwski i złapać nocny klimat:). Niestety okazało się, że Muzeum czynne było tyklo do 22. Jak wielkie było rozcazzarowanie mojego syna nie da sie opisać.

Inne tematy z forum

ADELE - Tribute from London by Stacey Lee (3 odpowiedzi)

To będzie najszczerszy i najserdeczniejszy hołd dla niesamowitej wokalistki Adele. Stacey Lee do...

Jesienny Targ Miejski (4 odpowiedzi)

100cznia Inside w jesiennej odsłonie zaprasza na Jesienny Targ Miejski. Spotkanie pasjonatów...

Amiya w Blues Club! (3 odpowiedzi)

Amiya - to polska bluesowo/soulowa/rockowa piosenkarka, kompozytorka tekstów i muzyki,...