Noc Świętojańska na Molo

Temat dostępny też na forum: Noc Świętojańska na Molo
Zapraszamy na tradycyjną świętojańską zabawę na Molo w Sopocie.Wystąpią:Dikanda - jeden z najlepszych polskich zespołów folkowychPiano2.1 - pop jazz fusionDanedW czasie występów będzie można zjeść kiełbasę z grilla oraz wziąć udział w tradycyjnym szukaniu Kwiatu Paproci na Molo.DikandaGrupa powstała w 1997 roku w Szczecinie. Miłość do muzyki tradycyjnej i ciężka praca pozwoliły im stworzyć ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

noc

nie znam tych zespołów

Dikanda to jeden z moich ukochanych zespolow! super, ze zagraja w Trojmiescie! Bede na pewno:)

TAK TAK TAK!!

OH Yeah!! Trzeba być !!

szczegółowy harmonogram

który z zespołów zagra pierwszy? i ile mnie więcej to potrwa? Bo chyba dwa zespoły nie będą grały przez 4 godziny? Czy ktoś zna szczegółowy harmonogram tego wydarzenia?

re: dasgdaghfq

yy....mi się generalnie podobają tylko te piosenki ,które już raz słyszałem...a tych zespołów nie znam.

Czemu nie zaaproszą bajmu, budki suflera, czerwonych gitar?

Trzeba tam byc

re: dasgdaghfq

inż. Mamoń: bo to jest noc świętojańska, a nie jakieś kolejne grill-beer party z muzyką POP, którą codziennie można posłuchać sobie w radiu. Folkowa muzyka jest tutaj jak najbardziej na miejscu.

noooo nareszcie coś fajnego. . .muzyka folkowa jak najbardziej. . .

p.

Dikanda gra świetną muzę! Pierwszy raz słyszałam ich jak jeszcze nikt o nich nie słyszał. Polecam!

...

a ja nie mam z kim isc... a mieszkam w sopocie. ;/

Inne tematy z forum

Majówka na molo - Zakochani w piosence (11 odpowiedzi)

W maju wszystko rozkwita na nowo. Także uczucie, a najlepiej gdy ono rozkwita na molo w Sopocie....

Nowe Trendy w Turystyce 2026 (3 odpowiedzi)

Zapraszamy do Europejskiego Centrum Solidarności w Gdańsku na XVI edycję konferencji Nowe Trendy...

Juwenalia Gdańskie 2026 (16 odpowiedzi)

Juwenalia Gdańskie 2026 - już 8 i 9 maja na Placu Zebrań Ludowych!Przygotuj się na dwudniową...