Noclegownia nie schronisko

Temat dostępny też na forum: Zespół Schronisk Młodzieżowych
Opłaciłam pokój dwuosobowy na dwie doby za 244 zł - może nie strasznie drogo ale na pewno nie małe pieniądze. Jakież było moje zdziwienie gdy o godz. 9.00 zostałam obudzona odgłosami robót remontowych - NATOMIAST o godz. 10:00 zostałam WYPROSZONA Z POKOJU - gdyż NIE MAM OPŁACONEGO POBYTU DZIENNEGO!!!!!! W tej noclegowni doba zaczyna sie o 17 i kończy się o 10 - niezależnie od ilości dni, które się tam przebywa. W międzyczasie należy obowiązkowo zwiedzać Gdańsk - o czym obsługa w opryskliwy sposób mnie poinformowała - ogólnie obsługa do dorosłych podchodzi jak do dzieci (w końcu to schronisko młodzieżowe). Ostatecznie stanęło na tym że muszę jeszcze zapłacić DODATKOWO ZA POBYT DZIENNY w godzinach 10-17!!! O standardzie pokoju nazwanego 'wysoki standard' nie wspomnę - jedynie może to że kojarzy się z pokojem szpitalnym. OGÓLNIE - jeżeli macie inne miejsce do spania to zdecydowanie odradzam SSM w Gdańsku na Grunwaldzkiej. Budynek z zewnątrz może wygląda nowocześnie - ale standard obsługi i pokoi to połowa lat 70. Aha - jeszcze reklamują się że jest internet bezprzewodowy - nie wspominają że tylko w hallu przy recepcji - a stołówka otwiera się tylko dla grup powyżej 10 osób...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Noclegownia nie schronisko

zgadzam się z tobą ,dawniej to było nie do pomyślenia żeby ktoś
byle jak traktował turystę,obojętnie czy dorosły czy dzieciak,ale kto inny pilnował porządku,było o wiele lepiej,a nie tak jak teraz.
Poprzedni dyrektor dbał o wszystko, a przede wszystkim o turystę,obecne kierownictwo jakieś niemrawe,no cóż musi się jeszcze
uczyć tylko dlaczego naszym kosztem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie zgadzam się z tymi dwoma opiniami -to bzdura .Opłaciłam nocleg i było bardzo przyjemnie i czysto i nikt mnie nie budził przed godziną 10 i nie wypraszał.Dodam że pościel jest czysta wykrochmalona jak w domu , kurde co za królewny tam były ? Pewnie w domu takich warunków nie mają a wymagania mają .A i cena przystępna POLECAM
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

panie na recepcji sniete ryby,niemile,jakby meczyly sie ta praca....stolowka ok,dobre jedzonko i mily,energiczny personel.Ogolnie polecam to schronisko
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1