Nocne Autobusy

Czy nie przydałyby się jakieś połączenia nocne z naszą wioską??
nie wiem np. przed 3 albo cóś?
Myśle że jakby wiele osób napisało do zarządu ZKM to by puścili jeden autobus w nocy.
Chodzi mi o same weekendy no i w wakacje codziennie:D

Co wy na to?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nocne Autobusy

191 N ^^

popieram,bowiem w okresie letnim,kiedy jest mnóstwo imprez kulturalnych w Trójmieście ,brak chociaż jednego kursu nocnego.

Pisałem w tej sprawie do ZKM, napisali mi żeby w tej sprawie pisać do urzędu gminy bo oni finansują tą linie(191) Jeśli gmina się zgodzi dofinansować nocny autobus to ZKM nie widzi problemu.

Z tym że pisałem do gminy ale oni nie odpisują.
I pewnie te buraki z urzędu nic z tym nie zrobią...:(

Też pisałem do gminy,ale zero odpowiedzi...

Masakra z tą gminą, nie chce tutaj rzucać oszczerstwami,ale nic się tutaj nie dzieje!! Kurcze tak rozwijająca się gmina,a wydaje się jakby stała w miejscu.Bo przy tempie rozwoju innych gmin w naszym rejonie u nas naprawde wszystko stoi!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ludzie,ja mieszkam w Gdyni w okolicy pętli autobusowej Wiczlino-Niemotowo i od wielu lat nie możemy doprosić się od naszego urzędu i od ZKM nocnych autobusów.To jest po prostu chore:(

Autobusy nocne przynajmiej latem To konieczne zGdyni do Bojana po imprezie niema mozliwosci dostac sie do domu.

Inne tematy z forum

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (693 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Ujadające psy przy Mewie (3 odpowiedzi)

Cześć, właścicielu psa/psów z okolic rozlewiska... Czy z Twoim psem jest wszystko dobrze?...

Plan ogólny Gminy (4 odpowiedzi)

Jak obstawiacie. Wejście w życie Planu ogólnego Gminy, który ma zastąpić MPZP spowoduje, że...