Nordea infolinia

W ostatni dzień przed końcem umowy na czas określony podchodzi lider i zaprasza do pani Dyrektor. Po czym Pani Dyr. stwierdza, że jest jej przykro..ale wiadomo, więc wstaje i wychodzę. Przy pakowaniu się lider zwraca mi uwagę abym nie wynosił danych klientów. Dobroczyńca mówi jeszcze...możesz zostawić sobie firmową smycz. Wspaniałomyślny :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Nordea infolinia

warunki jakie oferuje Nordea w zespołach zlokalizowanych na Ostrowiu 1 w GDN to rzeczywiście totalna żenada. Ten bank wogóle nie ma ciekawej oferty choćby ROR-ów więc większość woli zakładać rachunek w mBanku, ING czy w BPH (ten ostatni ma coraz ciekawszą oferte) - z kartek zdrapek Nordei śmieje się pół Polski. Konsultant Infolinii ma jeszcze umowe o prace ale Zespół Sprzedaży/Wsparcia Sprzedaży czy Oddział Internetowy TYLKO umowa-zlecenie ale poziom wiedzy i zakres obowiązków taki sam jak pracownik. Spójnych i zaplanowanych szkoleń wdrażających BRAK, wogle ma się wrażenie że robienie nieustannych testów jest tam głównym priorytetem. Wiele z kierowniczek i dyrektorek kisi się w tym banku od kilkunastu lat i NIE MA porównania ze szkoleniami w innych bankach. Wymagają sprzedaży ale premii sprzedażowych BRAK - odradzam aplikowanie tam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

praca w banku zwłaszcza na stanowisku sprzedażowym ma sens tylko w czasach dobrej koniunktury. w obecnej sytuacji lepiej jest próbowac sił w innej branży.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

albo w innym banku w którym taka premia jest :), czy to miesięcznie czy kwartalnie. A nie rocznie i to tylko gdy jest sie Opiekunem Klienta na um. o prace jak w tej nordei
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No te wieczne testy to faktycznie porażka :) Niektórzy liderzy wiedzą mniej niż zwykli pracownicy.Jest taka jedna w zs :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ile płaca za godzinę na tym zleceniu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...