Nordszon II

Jak widać Harpagan sie odbył, wszyscy zadowoleni. Uczestnikom gratulujemy pokonanych kilometrów na tej wymagającej trasie.

Jeśli ktoś chciałby się zmierzyć z dystansem, a nie nawigacją to zapraszam na kolejny marsz długodystansowy jaki odbędzie sie na północy kraju. Trochę odmienna koncepcja trasy niż Harpagan. Jednak myślę, że sam charakter i atmosfera Wam się spodoba.

www.nordszon.pl

Zapraszam

www.rwm.org.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nordszon II

nie żebym się czepiał, ale nie wiadomo (nawet w regulaminie nie ma) ile to km, skąd dokąd, albo jakie tereny...

TJ, przyjrzyj sie.... wszystko jest, dystans, opis trasy... a w przyszlym tygoniu bedzie i track do gps-a zebys mogl sobie sciagnac.

Na Forum rwm.org.pl jest taka informacja:
"Długość trasy: 96 km "
Ja pewnie nie przyjadę, ale czy nie lepiej byłoby dodać ze 4 km więcej, teren jest tam przecież ładny, żeby jednak było te 100 km.
Zawsze to lepiej brzmi niż 96 i mozna się pochwalić rodzinie czy znajomym ;-)

Doliczając to że będziesz musiał rano wstać zjeść śniadanie wsiąść do samochodu przyjechać na miejsce zawodów, iść się zgłosić iść na metę po nordszonie wrócić do samochodu i przyjść do domu masz PEŁNE 100 KM :)

Fociarz z jednym zastrzezeniem... to nie sa zawody :D

to marsz dla dziadkow.....

Re: Nordszon III

Podczas trzeciej edycji Pomorskiego Marszu Długodystansowego Nordszon powędrujemy przez najpiękniejsze zakątki Kociewia. Naszą bazę stanowić będzie jedna ze szkół w Pelplinie, miasteczku słynącym z gotyckiej katedry oraz zabytkowej Biblii Gutenberga. Spotykamy się już 12. września o godz. 16, żeby o 20:00 zasiąść wspólnie przy ognisku. Na szlak wyruszymy 13. września o godzinie 6:00, by powrócić do bazy o poranku, kolejnego dnia. Więcej informacji na www.nordszon.pl. Zapraszamy :)

Re: Nordszon III

Szanowni Państwo.

Za 2 tygodnie miała odbyć się III Edycja Marszu Długodystnasowego Nordszon.
Wczoraj o godzinie 21:00 zostałem poinformowany przez głównego organizatora, Marka Ziębę że nie jest on więcej zainteresowany organizacją tej edycji !!!

Ja ze swojej strony niedysponuję stosowną wiedzą by zoorganizować tą edycje bez wsparcia Marka.

Co następuje, wszelkie Państwa wpłaty zostaną Wam zwrócone.
Proszę przyjąć moje najszczersze przeprosiny.

Pozdrawiam
Michał Mizera

tel. kont. 501 521 411

Gdy przeczytałem ten komunikat nasuneło mi sie tylko jedno pytanie:
LEO WHY??? :( :( :(