Notariusz

Kancelarie notarialne Mediacje

Gdynia, Władysława IV 17/15

RYszard - opinia (1) Polecam obsługę Pani Notariusz jest przemiłą osobą i bardzo profesjonalną RYszard Elżbieta - opinia (1) Polecam usługi, wszystki profesjonalnie i sprawnie Elżbieta Julian Grzesik - opinia (1) Notariusz, który pomaga w trudnych sprawach. Bardzo dobry kontakt i przemiła... Julian Grzesik
Bartek - opinia (1) Pani Notariusz nie zadbała, aby sprzedający przedstawili zaświadczenie o... Bartek Karolina - opinia (1) Być może trafiłam na gorszy dzień, ale obsługa nie miła, na moje pytania... Karolina Dominik Kucia - opinia (1) Dobry kontakt i elastyczne terminy. Bardzo przyjemna współpraca. Dominik Kucia Marzena Siwiec - opinia (1) Dzięki fachowości Pani Notariusz załatwiliśmy wszelkie sprawy spadkowe bardzo... Marzena Siwiec Kamil Zajcewski - opinia (1) Świetna kancelaria notarialna w dobrym punkcie w Gdyni Kamil Zajcewski Łukasz Kuryła - opinia (1) Kancelaria notarialna na którą można zawsze liczyć. Pani Notariusz... Łukasz Kuryła Damian Górski - opinia (1) Polecam współpracę z Panią notariusz Agnieszką Dawińdziak - załatwia sprawy... Damian Górski Karolina Racewicz - opinia (1) Już kilkakrotnie korzystałam z usług tej kancelarii i zawsze jestem bardzo... Karolina Racewicz Bartosz - opinia (2) Korzystałem z usług Pani Agnieszki już kilka razy. Zawsze profesjonalnie,... Bartosz Anna Gawińska - opinia (2) Wszystko jest na najwyższym poziomie - Pani Agnieszka jest profesjonalistką w... Anna Gawińska Ola B - opinia (1) Od kilku lat korzystam z pomocy Pani notariusz. Nigdy się nie zawiodłam.... Ola B Lewandowska - opinia (1) Polecamy każdemu, otwartość i pełen profesjonalizm. Lewandowska Magdalena - opinia (1) Polecamy bardzo. Pani Notariusz cierpliwie nam wszystko wyjaśniła i cały... Magdalena Iwona - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Poczucie, że jesteś ważny i ważna jest Twoja sprawa.... Iwona Dominik - opinia (1) Wspaniałe miejsce, wspaniali ludzie, serdecznie polecam :), dodaje jeszcze... Dominik Paweł - opinia (2) Bardzo przyjemna i profesjonalna obsługa, człowiek czuje, że zostawia sprawy... Paweł Dominik - opinia (2) Wspaniałe miejsce, wspaniali ludzie, serdecznie polecam :) Dominik