Nowa, 22letnia mieszkanka ulicy Lipowej szuka ludzi chętnych do pokazania okolicy.

Hej,

Mieszam na Lipowej od tygodnia, nie znam tu nikogo, nie znam nikogo w całym Trójmieście... Przyjechałam z Lubelszczyzny z wioski oddalonej o 50km od Lublina. Chciałabym znaleźć kogoś z okolic kto mógłby mi pokazać miasto. Super by było jakby znalazł się ktoś z psem:) Sama mam psa i fajnie by było móc wychodzić czasem wspólnie na spacery:)

Pozdrawiam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nowa, 22letnia mieszkanka ulicy Lipowej szuka ludzi chętnych do pokazania okolicy.

mieszkam na witominie wiec dzieli nas las mam psa i roczną córeczkę więc spacerujemy sobie jak pogoda dopisze- raz z jedną raz z drugą albo z obiema ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nowa, 22letnia mieszkanka ulicy Lipowej szuka ludzi chętnych do pokazania okolicy.

Na Witominie... i dzieli nas tylko las? hmm, słabo jeszcze z moją znajomością topografii terenu bo wydawało mi się, że to daleko! W każdym razie zawsze chętnie się przyłączę do spaceru po lesie o ile uda się w nim odnaleźć:)

ja mieszkam tez na tym osiedlu na Witosławy :) mam 24 lata

Miło powitać nową sąsiadkę.. myhomeislowlands@wp.pl - odezwij się na maila, chętnie zaproszę na spacer i pokażę Ci "moją" Gdynię :)

ja z mysliwskiej jestem i tez jestem nowy od tygodnia i mam psa :)

mmeejjll@wppl

karnowski.michal@o2.pl napisz :)

panowie, zapomnieliscie poprosic o wymiary i preferencje
boshe, napaleni faceci, ktorym "renia" to za malo ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mam psa mieszkam blisko ciebie koschin@wp.pl

Sławek

Inne tematy z forum

Foresteria (6 odpowiedzi)

Foresteria powstaje przy ulicy Bieszczadzkiej w Gdyni, w prężnie rozwijającej się dzielnicy...