Nowa, 22letnia mieszkanka ulicy Lipowej szuka ludzi chętnych do pokazania okolicy.

Hej,

Mieszam na Lipowej od tygodnia, nie znam tu nikogo, nie znam nikogo w całym Trójmieście... Przyjechałam z Lubelszczyzny z wioski oddalonej o 50km od Lublina. Chciałabym znaleźć kogoś z okolic kto mógłby mi pokazać miasto. Super by było jakby znalazł się ktoś z psem:) Sama mam psa i fajnie by było móc wychodzić czasem wspólnie na spacery:)

Pozdrawiam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nowa, 22letnia mieszkanka ulicy Lipowej szuka ludzi chętnych do pokazania okolicy.

mieszkam na witominie wiec dzieli nas las mam psa i roczną córeczkę więc spacerujemy sobie jak pogoda dopisze- raz z jedną raz z drugą albo z obiema ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nowa, 22letnia mieszkanka ulicy Lipowej szuka ludzi chętnych do pokazania okolicy.

Na Witominie... i dzieli nas tylko las? hmm, słabo jeszcze z moją znajomością topografii terenu bo wydawało mi się, że to daleko! W każdym razie zawsze chętnie się przyłączę do spaceru po lesie o ile uda się w nim odnaleźć:)

ja mieszkam tez na tym osiedlu na Witosławy :) mam 24 lata

Miło powitać nową sąsiadkę.. myhomeislowlands@wp.pl - odezwij się na maila, chętnie zaproszę na spacer i pokażę Ci "moją" Gdynię :)

ja z mysliwskiej jestem i tez jestem nowy od tygodnia i mam psa :)

mmeejjll@wppl

karnowski.michal@o2.pl napisz :)

panowie, zapomnieliscie poprosic o wymiary i preferencje
boshe, napaleni faceci, ktorym "renia" to za malo ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mam psa mieszkam blisko ciebie koschin@wp.pl

Sławek

Inne tematy z forum

Zielona Laguna Wzgórze (13 odpowiedzi)

Zielona Laguna Wzgórze powstanie w bezpośrednim sąsiedztwie Osiedla Zielona Laguna w Gdyni, w...

Dynamika (3 odpowiedzi)

Osiedle jest bardzo źle zarządzane. Dynamika chwali się ilością obsługiwanych nieruchomości ,...

Czy ktoś żałuje zakupu mieszkania na kredyt? (417 odpowiedzi)

Witajcie, mam pytanie do osób, które kupiły mieszkanie na kredyt: czy żałujecie, że wzięliście...