Nowa lekarka w naszym ośrodku-opinie

prosze o opinie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nowa lekarka w naszym ośrodku-opinie

polecam wszystko dokładnie wytłumaczy powie wyjaśni ma czas dla pacjenta a nie tylko zeby recepte wypisać!! doradzi naprawde super i dla dorosłych i dla dzieci!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Ja nie jestem z niej zadowolona,bylismy u niej z dzieckiem 7 letnim z bólem brzucha i powiedziala,ze to grypa żołądkowa, niestrawnosc. A nastepnego dnia dziecko juz w szpitalu z rozlanym wyrostkiem. Zapalenie otrzewnej itd. Nawet nie dała skierowania na usg.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

racja, ze skierowaniami to niestety w ośrodku bieda zarówno u dr Kotas jak i u dr Pietkun.....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

osobiście jestem bardzo zadowolona z nowej P. doktor
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

Byłam również z dzieckiem 12 letnim u dr P i złe rozpoznanie. Nie sadze abym jeszcze chciała korzystać z jej wiedzy.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiem po swoim dziecku, ze dobre rozpoznanie nie jest sprawą łatwą. U dzieci choroby często przybierają dziwne formy :) Pani doktor jest młodą i energiczną osobą, jestem bardzo zadowolona z wizyt u niej.

Uważajcie na siebie bo w tym roku podobno 2 razy więcej chorych na grypę! pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Niestety podczas wizyty nie sprawdziła mi nawet ciśnienia,mimo iż mówiłem o dolegliwościach sercowych i objawach świadczących o wadliwym krążeniu....Potem okazało się,dosłownie w ostatniej chwili,że mam potężne nadciśnienie.No taką rzecz to chyba lekarz rodzinny powinien potrafić wykryć... Raczej już więcej nie skorzystam.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Proszę robić pomiary w domu a nie zawracać d*py Pani Doktor Wypełnić ksiażeczke z pomiarami cisnienia !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

A co robi facet w ośrodku zdrowia w Kielnie oprócz odbierania telefonów spławiania pacjentów i nim właśnie powinno się zainteresować gdyż on komplikuje kontakt z lekarzami i jest paskudnie niemiły i wulgarny
jak nie wierzysz to przedzwoń a się przekonasz
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

ten Pan to chyba mąz Pani doktor P nie nawidze jak On odbiera tel bo dla niego nigdy niema miejsc do lekarza!!!! jest bardzo niemiły!!!!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadza się.Też miałam "przyjemność" z tym panem rozmawiać i od tej pory staram sie umawiać na wizytę przez internet.Niegrzeczny i opryskliwy typ.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Plan ogólny Gminy (4 odpowiedzi)

Jak obstawiacie. Wejście w życie Planu ogólnego Gminy, który ma zastąpić MPZP spowoduje, że...

Nowe połączenie autobusowe Bojano - Gdynia (115 odpowiedzi)

Witam. Od pewnego czasu obserwuję jak się żyje mieszkańcom Bojana w zakresie większych bądź...

Zakup bliźniaka (42 odpowiedzi)

Cześć Wszystkim, Planuje przeprowadzenie się do Bojana z Gdyni. Aktualnie mieszkamy w bloku na...