Nowa przychodnia-ginekolog Anna Pawlaczyk opinie????

Temat dostępny też na forum: Zdrowie
Któraś Pani moze była???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Nowa przychodnia-ginekolog Anna Pawlaczyk opinie????

Witam.
Dziś byłam u Pani doktor Anny Pawlaczyk. Jest rewelacyjna! Delikatna, wszystko dokładnie najpierw wyjaśnia, potem zrobiła dokładne badania (cytologia i USG narządów rodnych), na monitorze pokazywała wszystko co widzi i mówiła co i jak :))) Po badaniu wyjaśniła dokładnie co stwierdza i co widziała podczas badania :) Przemiła kobieta :) Jak najbardziej polecam! :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

a w jakim jest wieku i czy na nfz tez ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

To jest ta Pani, która nie chce przepisywać tabletek antykoncepcyjnych ze względów religijnych?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 7

A jesli idę na nfz czy cytologia jest płatna czy darmowa jak to wyglada?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

cytologia jest darmowa w wieku os 25 lat do 59 co drugi rok
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie, na całe szczęście dr Wojtkiewicz została zwolniona
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

to nie ta! tamta to była Wojtkiewicz, i już tam nie pracuje
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

To na pewno nie ta, skoro po jednej rozmowie o problemach z zajściem w ciążę, wysyła od razu na invitro, to tabletki na pewno też przepisuje.

To super, że nie przepisuje - ZDROWSZA będziesz :) po co się truć hormonami ?! podobno kobieta, która bierze antykonc przez kilkanaście lat, po 40-tce ma wyniki 50-latki. Faceci lekarze nam przepisują antykonc, a niech oni sobie biorą takie prochy jak chcą...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Czy masz Aniu jakieś badania na poparcie tych bzdur? "Podobno", dobre sobie. I jakie konkretnie wyniki niby mają być jak u 50latki?

Chyba ksiądz proboszcz nagadał Ci takich głupot.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiek...hmm... bardzo zadbana i tak na oko to ok.40 lat :)))
Nie wiem, czy nie chce przepisywać tabletek antykoncepcyjnych, bo o takowe nie pytałam... ;p

Ja zarejestrowałam się na nfz i czekałam ok. 1 miesiąca. Cytologia była wykonana również na nfz.

Polecam tą Panią. Wszystko bardzo zrozumiale mi wytłumaczyła.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

oo to cos sie zmienialo .Moja koleznka była jeszcze u tej innej Pani doktor co kiedys była i mimio ze wizyta nie byla prywatna za cytologie placila .

Z tego co się orientuję, cytologia jest darmowa jeśli nie jest wykonywana częściej niż raz w roku... Jeżeli kobieta zażyczy sobie cytologię w grudniu, mimo, że w styczniu miała robioną, niestety musi zapłacić... tak mi kiedyś tłumaczyła inna Pani ginekolog... :)

Z tego co ja pamiętam to na NFZ cytologie można robić co dwa lata po 25-roku życia a jak ktoś chce co roku to musi zapłacić.

dokładnie, trzeba odczekać równo 2 lata, nawet dzień wcześniej musisz zaplacic :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Również byłam u pani doktor, ale nie mam tak pochlebnych opinii.Owszem dokladnie chyba zbadała, zrobiła cytologię ale niewiele wyjaśnila, o wszystko się trzeba bylo pytać .Dla mnie to malo sympatyczna osoba, troche czułam sie jak intruz i wiecej tam nie pójdę.Idąc do lekarza oczekuję pomocy informacji i wyjaśnienia, oprócz komfortu psychicznego. Tego nie doświadczyłam.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dr. prowadziła mi ciąże w 2009 r., chodziłam do invicty. Byłam bardzo zadowolona. pozdrawiam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9

jedyne do czego moge sie doczepic to do tego , ze jest troche mało kontaktowa . O wszystko praktycznie musialam dopytywac sie sama .
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

Mogę prosić o nr telefonu .

Jedna wielka tragedia , uciekaj kobieto od niej jak najdalej
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

cytologia na NFZ raz na TRZY lata drogie Panie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłam u niej kilka razy w ciąży i nie wychwytuje nieprawidłowości, o mało nie poroniłam. Do wypisywania recept każdy lekarz się nadaje, gorzej jak są jakieś problemy np z ciążą. Nie polecam.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja chodzilam cala ciąże. Pani doktor jest troszke mało mowna i o wszystko trzeba wypytywać . Np gdy robiła usg gdy sama nie spytalam czy to rączka i co tearz mierzy np to sama z siebie nic nie mówila. (ale jak zadawaam pytania to odpowiadala i nie było problemu ) Na koniec ciąży straszyła mnie małowodziem kazala lezec potem nawet dawala skierowania do szpitala co sie okazalo wod mialam bardzo duzo, straszyła przedwczesnym porodem a urodzilam az 10 dni po terminie .......

Jestem w szoku ludzie ratujcie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Mam pytanie czy ginekolog w Bojanie jest płatny?

Na nfz. Wybierajac sie do doktor Pawelczyk radze uzbroic sie w cierpliwosc. Prowadzilam tam dwie ciaze I nie raz czekalam nawet 3godz w kolejce.

Nigdy w Życiu prasie mnie i dziecko zostawiła na drugim swiecie :((((

Ja natomiast bardzo cenię dr Pawlaczyk. Dzięki jej zaangażowaniu i pomocy kilka lat temu udało mi się uniknąć porodu przedwczesnego i mój Synek urodził się zdrowy. Z tego, co się dowiedziałam Pani dr pracowała kilka lat w niemieckiej klinice. Nie będę wchodzić w szczegóły, ale u mnie zastosowała metodę, którą znało raptem 3 ginekologów w Trójmieście. Ja Panią doktor bardzo cenię- faktycznie jest dość chłodna i małomówna, ale dla mnie liczy się jej praca.

Mam pytanie czy ta pani daje zwolnienie lekarskie

Tak, daje zwolnienie ale wiadomo że nie ma co kombinować i już od początku iść na l4

A ciąża to choroba ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Podczas wizyty w 39 tygodniu Pani doktor po zobaczeniu w karcie ciąży, że byłam raz prywatnie u innego lekarza nie raczyła zrobić mi USG i sprawdzić ilości wód. Parę dni później trafiłam do szpitala ze skurczami gdzie poinformowano mnie o braku wód... Na szczęście wszystko skończyło się dobrze, ale nie chce myśleć co mogło się wydarzyć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dr pracuje w UCK i jak WIDZI tylko z pomocą Matki Boskiej Pieniężnej. Dawno temu była normalna ale przeszło. Bardzo droga ciąża i jeszcze droższy pęcherz. NIE polecamy całą Rodziną.

Był ojciec diagnozować pęcherz został bez dwóch rent. Byłam ja na NFZ też bardzo droga ciąża a poród u koleżanki to samochód.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niestety prawda .Dr współpracuje z Panią Dr od prostat o której głośno i tego tandemu trzeba bać się. Jedna rozpoznaje - kieruje do tej - ta bada- kieruje z powrotem - to nie ma końca. Pieniędzy na obie razem nie ma normalny człowiek. Problem- pierwsza pracuje w UCK druga w szpitalu i siedzi w izbie lekarskiej. Skarbowy nic na to ? Nie?

Prawda-mój ojciec przeszedł obie, zostaliśmy bez środków tylko ojca od roku dzięki nim już nie ma. Miał 58 lat, trzy córki i szóstego wnuka w drodze.

Od przejścia na urologię wszyscy znajomi pacjenci od niej poszli. Nikogo nie stać. Jak jej mąż od serca tak i ona zarazili się bogiem pieniądz...m. Po co Pani tyle-życie jedno - nie zdążysz kobieto!

Inne tematy z forum

Jechowi przy ul. Św. Józefa (83 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

Telewizja naziemna (3 odpowiedzi)

Dzień dobry, czy macie sygnał telewizji naziemnej, u nas tylko nieliczne programy,brak m.in....

Ferma drobiu (24 odpowiedzi)

Witam, planuję zakup domu oddalonego ok 400 m od fermy drobiu. Czy zapach w ciepłych miesiącach...