Re: Nowa republika ? Co to jest?
-Słyszałeś, podobno przy ulicy Gwiazda Śmierci 3 sprzedają teraz ogrodowe krasnale.
-Tak, coś mi mi się obiło o uszy, ale nie wiedziałem, że to przy Gwieździe Śmierci 3.
-Tak, to przy Gwieździe Śmierci 3, a do tego w piątek jest promocja, za 12 krasnali otrzymujesz księżniczkę gratis.
-Och, to doskonale, będę musiał w piątek wpaść na ulicę Gwiazda Śmierci 3 i zerknąć na tę księżniczkę.
-(Pssst, nie powtarzaj aż tak często adresu, tracimy wiarygodność, ludzie mogą pomyśleć że to reklama).
-(No dobra, ale przecież piszemy z różnych nicków, nie domyślą się)
-(A co jeśli się domyślą? Ludzie teraz podejrzliwi są, jeszcze nas wyśmieją, nikt nie przyjdzie, a szef poleci nam po premii...)
-A i krasnale ładne i dobrej jakości.
-Na pewno, jak to Gwieździe Śmierci 3, solidna firma.
-Bardzo solidna!
-Coś niecoś mogę Ci zdradzić o księżniczce, pracuję w pobliżu i widziałem ją przypadkiem przez chwilkę... miód, mówię Ci, Kasia i Figura i Pamela Anderson wysiadają...
-(No tylko nie p premii. A przy okazji, widziałeś tę księżniczkę? Kijem bym jej nie tknął...)
-(Taa, a tych 12 pomarszczonych pokurczów mogłoby przyprawić o zawał najgorszego recydywistę... zamiast alarmu w ogrodzie mogą stać, hehehehe)
-(Hehehehehe. Kto produkuje takie paskudztwa)?
-Przemyślałem to jeszcze raz i na pewno będę w piątek przy Gwieździe Śmierci 3, uważam, że warto.
-Tak, ja też dużo o tym myślałem i też się wybiorę na ulicę Gwiazda Śmierci 3 w ten piątek, bo uważam że warto.
-(Nie papuguj)!
-(No co)????
0
0