Nowa ścieżka rowerowa - Bulwar Nadmorski w Gdyni

Temat dostępny też na forum: Śródmieście
Niestety już została opanowana przez szalejących z zawrotnymi prędkościami ROLKARZY !

Zapewne jest to część przegoniona ze ścieżki na Brzeźnie...

Oprócz nich, spotkać tam można spacerujących z psami, spacerujących szukających cienia oraz dzieci w wypożyczonych przy Contrast'cie pojazdach.

Zapowiadało się tak pięknie :( !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Nowa ścieżka rowerowa - Bulwar Nadmorski w Gdyni

więc jeździj na terenie sopotu, biedny rowerzysto. tam jest tak z*******a kostka, ze na rolkach się nie da jeździć
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

bardzo inteligentna propozycja - jeździj w sopocie bo tam się nie da...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

sciezka dla wszystkich... ,wiecej kultury,mniej chamstwa a nie bedzie wypadkow i wszyscy beda zadowleni,sama smigam raz na rowerze ,raz na rolkach jakos mi inni uzytkownicy nie przeszkadzaja.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nikt nasz z Brzeżna nie przegania mamy ścieżkę z prawdziwego zdarzenia a nie namiastkę ścieżki jaka jest w Gdyni .A rowerzyści myślicie ze wszystko kręci wokół was więcej zrozumienia dla innych a będzie się lepiej nam żyło.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cóż rolkarzu/rolkarko - o ile rzeczywiście nim/nią jesteś, nie masz pojęcia niestety co piszesz.

1) "To jest droga rowerowa,prosze z niej zjechać" - cytat, który wylatuje wprost z megafonu policji na ścieżce ROWEROWEJ w Brzeźnie
12 czerwca 2011

2) 17.06.2011 policja "nawoływała do porządku" (żeby nie powtarzać poprzedniego zwrotu)

To, że na Ciebie nie trafili, nie znaczy, że ich nie ma.

I teraz kluczowe zdanie - Nieznajomość prawa nie zwalnia od jego przestrzegania.

Ja powiem tak - rowerem można jeździć naprawdę wszędzie - i po asfalcie, i po błocie, lesie, łąkach, szosach, szutrach.
Rolki tego nie wytrzymają, potrzebują gładkiej powierzchni - jest naprawdę mało, tym bardziej w Gdyni, miejsc gdzie można pojeździć.
Miejmy więc wyrozumiałość dla rolkarzy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rolkarze jeszzcze przejdą, ale jak widzę ludzi którzy jadą slalomem tymi kładzikami to mnie krew zalew.
Takich ludzi trzeba bluzgać...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pamiętajcie że nie można traktować równo rowerzysty i rolkarza.
W wątku niżej ludzie piszą że rowerzysta i rolkarz ma równe prawa. W takim razie zachęcam rolkarzy na jazdę po ulicy tak jak robią to rowerzyści. Droga ROWEROWA jest dla rowerzystów koniec i kropka.
Jak jadę na zatłoczonej drodze rowerowej i widzę na przeciwko rolkarza to jadę prosto i ani myslę żeby zjechać na bok. Co z nim się stanie to już jego problem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

baran :)

pajac!

To się kiedyś spotkam. JA 100 kg w ochraniaczach i kasku z głową 1,5m nad ziemią Ty-bez niczego i 2,5 m nad ziemią.. ciekawe jaki będzie efekt jak przywalisz lotem koszącym w asfalt swoją przemądrzałą łepetyną?.. kilku takich bohaterów już widziałem więc przemyśl to dobrze..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gdzie można kupić wysokiej jakości odzież sportową i buty online? (5 odpowiedzi)

Gdzie można kupić wysokiej jakości odzież sportową i buty online?

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. (4 odpowiedzi)

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. Ja stosuję " oddychające " powłoki hydrofobowe...