Nowa strona GER'u

Z nowym rokiem nadchodzi kolejna wersja strony Gdańskiej Ekipy Rowerowej. Istniejemy już 8 lat. Przez ten czas nieprzerwanie relacjonujemy dla Was różnego rodzaju rajdy rowerowe, maratony, wyścigi XC oraz wyprawy.
Zapraszamy wszystkich czytelników do propagowania turystyki rowerowej poprzez wspólne rajdy. Zapraszamy także do kontaktu z nami i przesyłania zapowiedzi i relacji z rajdów. Chętnie zamieścimy je na stronie.
Z okazji zbliżających się świąt pragniemy złożyć najserdeczniejsze życzenia, oby ten nowy rok był bogatszy w wszelkiego rodzaju rajdy, zawody i najmniej awarii sprzętu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Nowa strona GER'u

przepraszam nie podałem adresu strony co czynię w tej chwili:
www.rowery.gda.pl
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Nowa strona GER'u

No właśnie, a gdzie forum/
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8

z ostatniej chwili... [Ctrl]+[c] post nr 29 - ostatni

Ktoś się przedstawia za admina jak również za RwM, GER, 0000, Pioter1981, Silvera robi się wielki bałagan a jest nim nie kto inny jak znany nam p. Janusz. Pozakładał kilkanaście kont i robi wielki szum wokół siebie. Na RwM’mie założył kilkadziesiąt kont i za każdym razem przedstawia się innym nickiem.
W związku z tym wszystkie komentarze będą moderowane przez administratora. A zbędne posty usunę, aby był porządek. Januszu nie powrotu do Jomla, to nie możliwe, bo ta strona została usunięta.

Zaloguj się, aby móc odpowiedzieć

Musisz się zalogować aby móc komentować.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9

Pomyślności w Nowym 2010 !!!

Nowe koszulki biedą w nowym design ?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: Pomyślności w Nowym 2010 !!!

Na razie nie przewidujemy nowych koszulek
pozdr
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 11

Re: Pomyślności w Nowym 2010 !!!

Pomyślności w Nowym 2011 !!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 12

Inne tematy z forum

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...